Motorola Moto G5 primește actualizarea la Android 8.1 Oreo în India; Curând și în alte regiuni

976 ori
<b>Motorola Moto G5 primește actualizarea la Android 8.1 Oreo în India; Curând și în alte regiuni</b>După ce în prima săptămână a lunii septembrie am aflat că Lenovo se pregătește pentru distribuirea lui Android Oreo pe smartphone-urile Moto G5 și Moto G5 Plus, iată că astăzi update-ul este confirmat în India acolo unde utilizatorii primesc

În prima săptămână din septembrie aflam faptul că firma chineză Lenovo se pregătește pentru distribuirea actualizării Android Oreo pe smartphone-urile Moto G5 și Moto G5 Plus, update care de astăzi este confirmat în India. Acolo utilizatorii de Moto G5 au primit actualizarea OTA ce le duce telefoanele la versiunea Android 8.1 Oreo, fiind vorba despre un pachet software cu numărul OPP28.85-16.

Moto G5

Pe lângă noutățile asociate lui Android 8.1 Oreo, avem parte odată cu acest release și de patch-urile de securitate ce datează din luna august. Telefonul de față este un entry-level veritabil, oferind dotări precum ecran FHD de 5 inch, 2 sau 3 GB RAM în funcție de versiunea aleasă și procesor Snapdragon 430 la pachet. 

Are cameră foto principală de 13 mpx cu deschidere f/2.0, baterie de 2800 mAh și pe deasupra și scanner de amprente. Motorola Moto G5 a primit și recenzia noastră pe care o puteți citi de aici, telefon care se remarcă printr-o baterie de calitate cu încărcare rapide, prin fotografiile suficient de arătoase, selfie-urile bune, cât și prin interfața curată aproape de cea stock.

În momentul de față Moto G5 se găsește pe plan local la un preț minim de 525 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×