Samsung Galaxy S10+: Design polarizant, dar un final de trilogie reuşit în opinia noastă

1.154 ori
<b>Samsung Galaxy S10+: Design polarizant, dar un final de trilogie reuşit în opinia noastă</b>Samsung ar fi făcut orice pentru a nu se alinia trendului bretoanelor şi a reuşit asta printr-un element care sună SF: laser care forează în sticlă pentru a integra camere în orificiul rezultat. Samsung Galaxy S10+ primeşte chiar un orificiu dublu..

Samsung ar fi făcut orice pentru a nu se alinia trendului bretoanelor şi a reuşit asta printr-un element care sună SF: laser care forează în sticlă pentru a integra camere în orificiul rezultat. Samsung Galaxy S10+ primeşte chiar un orificiu dublu, având două camere frontale.

Rămâne un telefon fabricat din sticlă şi metal, într-un sandviş premium, protejat de Gorilla Glass 6 în faţă şi spate. Rama este din aluminiu, iar telefonul, deşi e mare la diagonală de 6.4 inch, sta excelent în mână. Chiar mult mai bine decât ultimele două modele Note. Samsung a tăiat mult din zona superioară şi inferioară a ecranului şi a lăsat zonele laterale uşor curbate.

Este a treia generaţie de Infinity Display, cel mai apropiat de ideea originală a lui "Infinity". Noi avem varianta Prism Green, poate cea mai arătoasă, cea Prism White fiind de un alb murdar sau perlat care face telefonul să arate ceva mai ieftin (opinie personală). E şi alternativa cu spate din ceramică, dar parcă atrage şi mai multe amprente. Evident avem în continuare certificare IP68, pentru rezistenţa la apă şi praf.

În ciuda diagonalei uriaşe, telefonul cântăreşte doar 175 de grame, o evoluţie faţă de cele 189 de grame ale lui Galax S9+. Aderența e excelentă, terminalul stă perfect în mână şi diferenţa de greutate chiar se simte. Apreciem şi scăderea în talie cu 0.7 mm faţă de predecesor. Telefonul este şi cu 4 mm mai scurt decât Galaxy Note 9 şi este perfect calibrat pentru palma utilizatorului.

Senzaţia mea a fost totuşi că butonul Power e plasat un pic prea sus, degetul meu ducându-se mereu cu vreo 3 centimetri mai jos. Un design reuşit per total.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×