Samsung Galaxy S8: Conectivitate Gigabit, cu viteze mari, acustică perfectă în convorbiri

2.027 ori
<b>Samsung Galaxy S8: Conectivitate Gigabit, cu viteze mari, acustică perfectă în convorbiri</b>Samsung e early adopter la generaţia a cincea a unor tehnologii, preluând imediat Gorilla Glass 5, dar şi Bluetooth 5.0. Abia acum face şi Samsung trecerea la port USB Type C pe un Galaxy S, modelele de anul trecut având porturi microUSB, dar mai bine..

Samsung e early adopter la generaţia a cincea a unor tehnologii, preluând imediat Gorilla Glass 5, dar şi Bluetooth 5.0. Abia acum face şi Samsung trecerea la port USB Type-C pe un Galaxy S, modelele de anul trecut având porturi microUSB, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Samsung Galaxy S8 este un telefon cu suport Gigabit LTE şi Gigabit WiFi. Oferă LTE Categoria 16 şi are variante dual SIM şi single SIM (cu slot hibrid). Evident avem parte şi de WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, plus Bluetooth 5.0, ANT+ pentru conexiunea la echipamente medicale şi de fitness, NFC, GPS, Galileo, Glonass şi Beidou. În Dialer găsim funcţia Speed Dial, iar apelurile s-au auzit perfect, fără vreun sunet metalic sau voce robotică.

Speedtest Samsung Galaxy S8 (OOKLA)

Microfonul a fost excelent şi zgomotul s-a anulat perfect. Nici la testele de viteză nu am stat mai rău, cu 100 Mbps atinşi în Speedtest la download 4G şi 45 Mbps la upload. La testul WiFi se ajunge la nivele record, cu 486 Mbps la download chiar, imens faţă de ce am văzut până acum pe smartphone-uri, iar la upload avem 25 Mbps.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×