Turul Magazinelor #179: turul scuterelor electrice, bicicletelor electrice pliabile şi bicicletelor eliptice

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri  Gadgets 1.361 ori
<b>Turul Magazinelor #179: turul scuterelor electrice, bicicletelor electrice pliabile şi bicicletelor eliptice</b>Este momentul pentru un nou tur al magazinelor tematic, unul în care punem accentul pe recomandări din zona bicicletelor electrice, ale scuterelor ce adoptă o propulsie electrică, dar și pe bicicletele eliptice. În rândurile de mai jos veți regăsim

A trecut Paştele şi au mai dispărut şi unele din ofertele atractive de pe web, iar cumva vremea a devenit potrivită de un noiembrie târziu, mai degrabă decât de aprilie. O să vină şi primăvara veritabilă la un moment dat şi ce poate fi mai bun decât o bicicletă electrică pentru a parcurge parcurile pline de flori când vine căldura? Am compilat azi o listă cu scutere şi biciclete electrice, dar şi biciclete eliptice pentru cei care vor să fie în formă fără să îşi distrugă genunchii.

1. Newbits BLife Q3 Bicicletă Electrică Pliabilă

Newbits BLife Q3

Cei de la Quickmobile.ro au inclus în ultima săptămână în ofertă o sumedenie de vehicule electrice interesante, printre care şi acest BLife Q3. Costă 3999 lei şi este o bicicletă electrică pliabilă, excelentă pentru a fi ţinută în portbagaj fără a ocupa mult loc. Are viteza maximă de deplasare de 25 km/h şi poate rula între 50 şi 70 km cu o singură încărcare.

Cântăreşte 15.5 kg şi are o ramă uşoară din aluminiu.

2. Newbits Transportator Electric Segway

Newbits Transportator Electric Segway

Tot de la brandul Newbits avem şi un Segway ideal pentru secţiile de poliţie sau pentru alte autorităţi şi domenii orăşeneşti. Am văzut mulţi poliţişti patrulând astfel prin Bucureşti, dar şi paznici în mall-uri, deci vehiculele de gen sunt la mare modă, în zona ceva mai profi de echipamente de gen. Preţul este pe măsura unei achiziţii de buget ridicat, la Quickmobile.ro şi un astfel de vehicul găzduieşte şi persoane mai corpolente, suportând o greutate maximă de 150 de kilograme.

Cu o singură încărcare oferă 35-40 km de autonomie, iar vehiculul e propulsat de două motoare DC uşor de controlat.

3. Trotineta Electrică E-TWOW Booster E2-33V6.5-GR

E-TWOW Booster E2-33V6.5-GR

Rămânem în aceeaşi zonă, dar scădem preţul, cu trotineta electrică E-TWOW, de la evoMAG.ro. Costă 3400 lei şi are nuanţe fistichii, precum acest verde electric. Un avantaj e că poate urca pantele la unghiuri de 25 de grade şi cântăreşte doar 10.8 kg. Are autonomie maximă de 35 km cu o încărcare şi suportă până la 125 de kilograme pentru utilizator.

Atinge o viteză maximă de 30 lm/h şi este uşor pliabilă şi transportabilă.

4. Original Xiaomi M365 

Xiaomi M365

Şi Xiaomi produce biciclete sau mai bine zis scutere electrice, cum e cazul acestui model, care costă 539 dolari la GearBest.com. El vine cu mult mai multe tehnologii interesante decât modelele de mai sus, precum e-ABS, regenerare cinetică a energiei şi mod inteligent BMS. Are un sistem dual de frânare, ce permite scurtarea distanţei de frânare la 4 metri, pentru extra siguranţă.

În plus e şi protejat contra scurt circuitului, supraîncărcării şi anomaliilor de temperatură. Produs fabricat din aluminiu, scuterul e rezistent la apă, suportă până la 100 kg şi e complet rabatabil. Viteză maximă este de 25 km/h.

5. Bicicletă Fitness Eliptică Kettler Skylon 1.1

Kettler Skylon 1.1

Kettler este etalonul echipamentelor sportive de tip bandă de alergat, biciclete statice sau eliptice. Preţurile produselor lor quality sar deseori de 1000 de euro, iar o astfel o bicicletă eliptică e disponibilă la suma de 3499 lei la evoMAG.ro, fiind chilipir. Sistemul e destul de complex încât să merite să ajungă şi la o sală de fitness, nu doar în apartament.

În primul rând vă protejaţi genunchii de suprasolicitare faţă de jogging pe beton, apoi puteţi controla parametrii alergării. Exerciţiile cardio sunt excelente cu acest echipament şi aveţi şi un sistem de frânare cu magnet şi măsurare a pulsului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×