Și tu poți avea un Samsung Galaxy S8! Orange oferă posibilitatea de achiziție a telefonului în rate pe factură!

23.220 ori
<b>Și tu poți avea un Samsung Galaxy S8! Orange oferă posibilitatea de achiziție a telefonului în rate pe factură!</b>Așa cum v-am anunțat și noi fix în ziua lansării modelelor Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, Orange a dat și startul programului de precomandă. E drept că aceste terminale au prețuri de achiziție foarte mari, dar alegând un abonament vom avea de plată

Încă din ziua lansării terminalelor Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, operatorul Orange România a dat startul unui program de precomandă pentru ambele dispozitive ce vor ajunge la clienți cu 8 zile înainte de lansarea oficială în magazinele de pe plan local, adică pe 21 aprilie. E drept că achiziționate cu banii jos, aceste smartphone-uri sunt cu adevărat scumpe, dar puteți opta și pentru achiziția la pachet cu abonament de voce și date.

S8 in Rate

Alegând această variantă, suma pe care o veți plăti inițial pe telefon va fi chiar cu 45% mai mică decât costul standard (asta în cazul abonamentului Orange ME 43). Și în cazul altor planuri tarifare se va reduce suma inițială de plată, iar în situația în care nici această opțiune nu vă avantajează, atunci există posibilitatea de achiziție a lui Samsung Galaxy S8 în rate direct pe factură.

Samsung Galaxy S8

Pentru a fi eligibil pentru achiziția de telefoane în rate va trebui ca în primul rând să fi client Orange. Abonații cu o vechime de cel puțin 12 luni care nu au avut abonamentul suspendat pentru neplată în ultimul an pot opta pentru această metodă cu condiția de a prelungi contractul cu o perioadă cel puțin egală cu numărul de rate. De asemenea, pot opta pentru acest serviciu și utilizatorii PrePay cu o vechime de cel puțin 24 luni care au fost activi lună de lună în ultimul an și care aleg un abonament de voce sau date mobile pe o perioadă cel puțin egală cu numărul de rate. 

 Preț standard Orange ME 18 Orange ME 26 Orange ME 31 Orange ME 43
Samsung Galaxy S8 749 eur669 eur589 eur545 eur349 eur
Samsung Galaxy S8+835 eur759 eur685 eur635 eur449 eur

Veți putea alege un program de date pe 6, 12 sau 18 luni în cazul telefoanelor mobile și aflați că prețul produselor în rate diferă conform serviciului ales și conține un adaos în funcție de numărul ratelor. Se poate plăti și un avans inițial mai mare, folosi punctele Thank-You sau serviciul Buy-Back, iar oferta personalizată va fi prezentată direct în magazinul Orange. 

Samsung Galaxy S8 in rate de la Orange

Partea bună la achiziția în rate pe factură la Orange este aceea că nu veți avea nevoie de documente extra, așadar fără vizite la bancă, adeverințe de salariu și alte documente care ni se solicită de obicei în magazine. Aceasta reprezintă o opțiune foarte bună pentru cei care nu au suma întreagă pentru achiziția telefonului și care nu vor să se întindă totodată la un abonament foarte mare care trebuie plătit lună de lună.

Detalii extra despre serviciul de achiziție în rate direct pe factură aveți pe Orange.ro! De asemenea, în tabelul de mai sus puteți consulat și o serie de prețuri asociate telefoanelor Galaxy S8 și Galaxy S8+ la diferite abonamente oferite de către operator. Pe Galaxy S8 îl găsiți în oferta Orange chiar aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×