Camera duală de pe Samsung Galaxy Note 8 ar putea arăta complet diferit de ce ne imaginam; vedem randări ale telefonului bazate pe scheme CAD din fabrică!

1.601 ori
<b>Camera duală de pe Samsung Galaxy Note 8 ar putea arăta complet diferit de ce ne imaginam; vedem randări ale telefonului bazate pe scheme CAD din fabrică!</b>Până acum am văzut mai multe imagini ale unor accesorii destinate lui Samsung Galaxy Note 8 decât randări sau fotografii reale ale telefonului. Se schimbă lucrurile astăzi când avem grație celor de la @OnLeaks atât un video, cât și imagini concept

E drept că am văzut pe ici pe colo câteva randări concept pentru Samsung Galaxy Note 8, dar aceste imagini erau pur și simplă ficțiune din partea unor diverși designeri. Astăzi avem ocazia să privim asupra unor reprezentări 3D ale telefonului ce au fost create de către 91mobiles.com în parteneriat cu @OnLeaks - zvonac din urmă ce a atras de partea sa multă popularitate în ultimele câteva luni și care scrie pentru site-ul francez Nowhereeles.fr.

Samsung Galaxy Note 8 Randare

Aflați pentru început faptul că aceste randări au fost realizate pe seama unor scheme CAD din fabrică ale noului phablet, motiv pentru care le privim cu mare interes. Ne interesează în special camera foto duală de pe spate care în aceste imagini arată complet diferit față de ce ne imaginam și față de ce ne-au dezvăluit alte materiale până acum.

Setup-ul pare similar cu cel folosit de către LG și descoperim că această zonă a camerei foto duale va avea o protuberanță cu grosimea de 9.5 mm. Restul carcasei va măsura 8.4 mm în grosime, 162.4 mm în lungime și 74.5 mm în lățime. Vedem aici și scanner-ul de amprente în zona dedicată camerei foto, semn că nu vom avea acest modul integrat în ecran.

Leak-ul de astăzi dezvăluie că telefonul va oferi un display bezel-less similar lui Galaxy S8, un port USB Type-C, jack audio 3.5 mm și un locaș dedicat pentru stylus-ul S-Pen de nouă generație. Vom mai primi un display Super AMOLED de 6.3 inch, scanner de iris, o baterie de 3300 mAh la interior și o cameră duală cu senzori de 12 megapixeli care aduc sisteme de stabilizare optică independente.

Mai sus puteți vedea toate randările de astăzi, dar și clipul video în care ni se prezintă posibilul Samsung Galaxy Note8!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×