La mulţi ani iPad! Prima tabletă Apple a împlinit 7 ani şi e comparată cu modelul iPad 2017 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.235 ori
<b>La mulţi ani iPad! Prima tabletă Apple a împlinit 7 ani şi e comparată cu modelul iPad 2017 (Video)</b>Fix acum 7 ani pe data de 3 aprilie cei de la Apple anunțau lansarea tabletei iPad, un model care astăzi este comparat cu versiunea 2017 care a început să poposească la vânzare și pe plan local. Aveți mai jos un clip video în care cele două tablete sunt

Pe 3 aprilie 2010 se lansa prima tabletă a celor de la Apple, faimosul prim iPad. Au trecut 7 ani de atunci şi după o perioadă de creştere explozivă, ultimii ani au adus o încetinire a vânzărilor. Cu nostalgie şi amintiri cei de la EverythingApplePro au decis să facă o inedită comparaţie între primul iPad şi cel mai nou model, cel anunţat luna trecută.

iPad 1 vs iPad 2017

Ne amintim şi cum rivalii au ridiculizat produsul, afirmând că e un iPhone mai mare şi nu va prinde niciodată la public. Microsoft şi producătorii de laptopuri au luat în râs tableta care a pus în mişcare mai abitir epoca post PC. Uitându-ne acum la linia de design a lui iPad 1, avem o senzaţie de "capac de MacBook" sau de zona superioară a unui Mac Mini.

E un device masiv pe lângă iPad-ul cel nou şi porturile, butoanele si difuzoarele par cam din topor acum. Muchiile ecranului sunt de vreo 2-3 ori mai groase decât la iPad 2017. Rezoluţia vechii tablete face că imaginea sa să încapă de vreo 4 ori pe ecranul celui mai nou terminal. Culorile sunt mai vii şi reflectivitatea a dispărut fata de vechiul produs.

De remarcat şi faptul că iPad-ul cel nou oferă mai multă stocare liberă din cei 32 GB, faţă de cel inaugural. Spre finalul clipului aflăm şi că aceste tablete au ceva în comun: nu suportă Apple Pencil nici una dintre ele. Ce e diferit şi ce e similar aflaţi în continuare din clipul de mai sus.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×