La mulţi ani iPad! Prima tabletă Apple a împlinit 7 ani şi e comparată cu modelul iPad 2017 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.271 ori
<b>La mulţi ani iPad! Prima tabletă Apple a împlinit 7 ani şi e comparată cu modelul iPad 2017 (Video)</b>Fix acum 7 ani pe data de 3 aprilie cei de la Apple anunțau lansarea tabletei iPad, un model care astăzi este comparat cu versiunea 2017 care a început să poposească la vânzare și pe plan local. Aveți mai jos un clip video în care cele două tablete sunt

Pe 3 aprilie 2010 se lansa prima tabletă a celor de la Apple, faimosul prim iPad. Au trecut 7 ani de atunci şi după o perioadă de creştere explozivă, ultimii ani au adus o încetinire a vânzărilor. Cu nostalgie şi amintiri cei de la EverythingApplePro au decis să facă o inedită comparaţie între primul iPad şi cel mai nou model, cel anunţat luna trecută.

iPad 1 vs iPad 2017

Ne amintim şi cum rivalii au ridiculizat produsul, afirmând că e un iPhone mai mare şi nu va prinde niciodată la public. Microsoft şi producătorii de laptopuri au luat în râs tableta care a pus în mişcare mai abitir epoca post PC. Uitându-ne acum la linia de design a lui iPad 1, avem o senzaţie de "capac de MacBook" sau de zona superioară a unui Mac Mini.

E un device masiv pe lângă iPad-ul cel nou şi porturile, butoanele si difuzoarele par cam din topor acum. Muchiile ecranului sunt de vreo 2-3 ori mai groase decât la iPad 2017. Rezoluţia vechii tablete face că imaginea sa să încapă de vreo 4 ori pe ecranul celui mai nou terminal. Culorile sunt mai vii şi reflectivitatea a dispărut fata de vechiul produs.

De remarcat şi faptul că iPad-ul cel nou oferă mai multă stocare liberă din cei 32 GB, faţă de cel inaugural. Spre finalul clipului aflăm şi că aceste tablete au ceva în comun: nu suportă Apple Pencil nici una dintre ele. Ce e diferit şi ce e similar aflaţi în continuare din clipul de mai sus.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×