Apare primul teaser pentru Reno, noul sub-brand al chinezilor de la Oppo ce activează în zona smartphone

607 ori
<b>Apare primul teaser pentru Reno, noul sub-brand al chinezilor de la Oppo ce activează în zona smartphone</b>Un trend actual printre producătorii de smartphone-uri este acela de a lansa diferite sub-branduri / divizii ale companiei pentru a lansa terminale mobile, un exemplu recent fiind și iQOO al celor de la Vivo. Astăzi descoperim că

Un trend actual printre producătorii de smartphone-uri este acela de a lansa diferite sub-branduri / divizii ale companiei pentru a lansa terminale mobile, un exemplu recent fiind și iQOO al celor de la Vivo. Astăzi descoperim că un alt gigant chinez și anume Oppo are în plan să aducă pe piață un nou astfel de sub brand numit Reno, denumire care ne duce mai degrabă cu gândul la producătorul auto Renault..

Oppo Reno

Primul teaser ce anunță lansarea acestui sub-brand vine astăzi și vedem totodată și două fotografii care prezintă design-uri diferite ce ar putea fi adoptate de către primul telefon din portofoliul Reno. În imaginea de mai sus vedem terminalul din spate acolo unde pare a se afla o cameră duală principală însoțită de un senzor ToF 3D, bliț LED și telemetru laser - fiind adoptată o nuanță de verde arătoasă.

Oppo Reno

Imaginea cu numărul 2 prezintă în schimb un smartphone similar lui Vivo Apex 2019, cu o cameră duală în spate și o bandă pe mijlocul panoului spate unde se află logo-ul Oppo și mențiunea faptului că design-ul este realizat de Oppo. Așteptăm detalii despre data lansării acestui sub-brand, moment în care va debuta probabil și un prim dispozitiv mobil. La prima vedere aș zice că focusul va fi pus pe cameră foto aici! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×