Sony Xperia X Compact: Design compact şi butucănos în acelaşi timp

963 ori
<b>Sony Xperia X Compact: Design compact şi butucănos în acelaşi timp</b>Sony Xperia X Compact e diferit de celelalte modele Sony Xperia din anul 2016, prin simplul fapt că nu e rezistent la apă, dar şi faptul că adopta plasticul drept material principal. E vorba despre un plastic glossy şi bine închegat totuşi, cu o..

Sony Xperia X Compact e diferit de celelalte modele Sony Xperia din anul 2016, prin simplul fapt că nu e rezistent la apă, dar şi faptul că adoptă plasticul drept material principal. E vorba despre un plastic glossy şi bine închegat totuşi, cu o construcţie solidă per total.

Rezultatul e un telefon cu aspect de "cărămiduță", butucănos şi gros pentru anul 2016. El stă excelent în mâna utilizatorului, iar utilizarea cu o singură mână se face fără probleme. Nu e alunecos, are aderenâă bună şi încape în orice buzunar fără probleme. E magnet de amprente şi grăsime în faţă şi spate, iar spatele e tare ușor de zgâriat.

Dimensiunile sunt cam mari aici pentru un device cu ecran de 4.6 inch, cu o talie de 9.5 mm şi greutate de 135 grame. Suntem deci cu 0.6 mm mai "graşi" decât Xperia Z5 Compact de anul trecut, dar cu 3 grame mai uşor la cântar. Butonul Power lateral e comod, dar cel de volum e plasat puţin prea jos pentru a fi la îndemână, cum am mai văzut de altfel la Sony. Xperia X Compact are muchii uşor rotunjite, zona superioară şi inferioară plata şi da senzaţia de "jucărie bine construită", atunci când e strâns în mână.

Nu e un telefon premium ca materiale sau rezistent la apă, dar rămâne comod la utilizare şi destul de solid.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×