Evenimentul Apple de azi e axat pe MacBook-uri noi şi poate fi urmărit aici începând cu ora 20:00

822 ori
<b>Evenimentul Apple de azi e axat pe MacBook-uri noi şi poate fi urmărit aici începând cu ora 20:00</b>De la ora 20:00 în această seară puteți urmări evenimentul Apple ce ne va aduce noi modele MacBook, probabil și un alt iMac, și totodată o nouă generație actualizată pentru Mac Mini. Firma din Cupertino

Apple nu s-a mulţumit cu evenimentul de luna trecută, care ne-a adus noi modele iPhone şi un Apple Watch nou, aşa că are încă o conferinţă programată pentru astăzi. Ea va fi transmisă pe site-ul Apple începând cu ora 20:00 (ora României) şi se va axa pe noi produse din gama Mac, în special MacBook-uri.

Pentru a urmări conferinţa aveţi nevoie de un Apple TV, de un device cu OS X şi Safari, de un terminal iOS cu minim iOS 7, iar utilizatorii lui Windows 10 vor putea urmări showul în browserul Edge fără probleme. Noile modele Macbook Pro vor fi punctul central al evenimentului, iar ele au scăpat deja pe web cu câteva zile în urmă.

Ştim că vor avea o bară de control OLED touch deasupra butoanelor numerice ale tastaturii, iar noul MacBook Pro va avea muchii mai înguste în jurul tastaturii şi ecranului. În rest designul nu s-a schimbat fundamental. Noile laptopuri ar urma să fie mai subţiri şi mai uşoare, iar pe lângă aceste produse vom mai vedea probabil şi un nou desktop iMac, un MacBook Air nou şi poate şi un display 5K.

E foarte posibil ca laptopurile noi să aducă scanner de amprente Touch ID, porturi USB Type C şi să scape de jackul audio. Procesoarele Intel Skylake vor fi incluse in ecuaţie şi se va ajunge până la 2 TB stocare SSD. Aflăm mai multe, inclusiv preţuri peste câteva ore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×