ASUS ZenFone 3 ZE552KL: Design premium, ceva mai greu de îmblânzit decât modelul de 5.2 inch

1.589 ori
<b>ASUS ZenFone 3 ZE552KL: Design premium, ceva mai greu de îmblânzit decât modelul de 5.2 inch</b>ASUS a avut mare grijă să cultive identitatea produselor sale din gama Zen, implementând acel efect 3D de cerc concentric apărut atunci când roteşti device-ul sub lumina soarelui sau cea artificială. El se vede cel mai bine pe variantele mai închise la..

ASUS a avut mare grijă să cultive identitatea produselor sale din gama Zen, implementând acel efect 3D de cerc concentric apărut atunci când roteşti device-ul sub lumina soarelui sau cea artificială. El se vede cel mai bine pe variantele mai închise la culoare de ZenFone 3, dar apare şi pe modelul alb, ZE552KL, pe care îl avem noi.

Avem de-a face aici cu un handset fabricat din materiale premium, cu panou din sticlă 2.5D în faţă, dar şi un panou din sticlă în spate. Cele două sunt "conectate" de o ramă metalică solidă, cu talie de 7.69 mm. Grosimea e identică faţă de cea a lui ZenFone 3 ZE520KL şi cu doar 0.39 mm mai mare decât a lui Huawei Nova Plus.

Greutatea este de 155 grame, cu 5 grame mai puţin decât marele rival Huawei Nova Plus şi identică faţă de LG G4. Camera din spate iese în relief cam mult, iar pe o suprafaţă plată telefonul va sta la unghi ciudat. E un telefon ceva mai mare şi mai lat faţă de modelul de 5.2 inch, deci utilizarea cu o singură mână nu e uşoară. Construcţia e solidă şi butoanele comode, iar lookul e plăcut privirii.

Nu putem decât să ne frecăm mâinile în anticiparea lui ZenFone 4 şi a inovaţiilor sale de design.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×