Sony Xperia XA: Design sexy de tot, poate cel mai interesant la un produs Sony midrange

2.398 ori
<b>Sony Xperia XA: Design sexy de tot, poate cel mai interesant la un produs Sony midrange</b>E parcă nedrept să afirmi că Sony Xperia XA are un ecran edge to edge când ştii că există un Xiaomi Mi MIX sau un Sharp Aquos Crystal pe piaţă, totuşi această denumire se cam aplică. Ecranul ajunge de la o margine laterală la cealaltă, cu muchii aproape..

E parcă nedrept să afirmi că Sony Xperia XA are un ecran edge to edge când ştii că există un Xiaomi Mi MIX sau un Sharp Aquos Crystal pe piaţă, totuşi această denumire se cam aplică. Ecranul ajunge de la o margine laterală la cealaltă, cu muchii aproape invizibile, ce e drept.

Asta îl face pe Xperia XA unic printre midrangere şi foarte arătos. E drept că are muchii late sus şi jos, dar ele sunt ideale pentru a ţine telefonul in mana la playback video sau gaming. Terminalul măsoară 7.9 mm în grosime, adică fix cât Galaxy S7 şi cântăreşte 137.4 grame, ceea ce înseamnă că e cu 17 grame mai uşor decât Xperia Z5. E un telefon comod, cu aderență bună şi e destul de lung pentru un model cu ecran de 5 inch.

Nu e rezistent la apă, are o construcţie totuşi solidă, deşi are un spate din plastic şi rama din metal şi plastic. Butoanele sunt comode, de la cel Power, la cele de volum şi cameră, iar handsetul vine pe negru, alb, roz sau un lime care fură privirile. Zona frontală e cam magnet de amprente şi avem şi panou 2.5D arătos în acţiune aici.

Cu o construcţie bună, eleganta bifată şi design rar văzut la midrangere, Xperia XA e cu siguranţă un model arătos şi plăcut de folosit.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×