Iată profilul de consum al utilizatorilor de telefonie și Internet din România, realizat de către Veritel.ro

616 ori
<b>Iată profilul de consum al utilizatorilor de telefonie și Internet din România, realizat de către Veritel.ro</b>Atunci când ești operator și alcătuiești o ofertă pentru utilizator, trebuie să iei în calcul cerințele și dorințele utilizatorilor. Astfel, nu ne mira să aflăm că Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații...

Atunci când ești operator și alcătuiești o ofertă pentru utilizator, trebuie să iei în calcul cerințele și dorințele utilizatorilor. Astfel, nu ne mira să aflăm că Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a actualizat datele necesare unui astfel de profil de utilizator.

Un profil de acest gen se realizează prin Veritel.ro, o aplicație de comparare a ofertelor telecom, cu valori care configurează profilul utilizatorului ocazional, mediu și intens de servicii de telefonie. Statisticile sunt colectate de ANCOM de la operatori în anul 2013. Judecând după aceste date, utilizatorul mediu de telefonie mobilă și Interent pe mobil consuma 100 MB trafic de Internet pe lună, trimite 60 de SMS-uri naționale și vorbește în medie 202 minute în rețea, plus 30 de minute în afară rețelei.

Utilizatorul ocazional consuma 33 MB trafic de Internet, trimite 20 de SMS-uri naționale și vorbește în medie 67 de minute în rețea, dar și 10 minute în afară rețelei. în cele din urmă, utilizatorul intensiv consuma 300 MB Internet pe lună, trimite 180 de mesaje naționale și vorbește 606 minute în rețea, plus 90 minute în afară rețelei.

Folosind aceste date operatorii pot crea oferte mai atractive pentru clienți și care să le îndeplinească dorințele. Totuși, trebuie luat în calcul și profitul lor din aceste oferte, care nu sunt totuși 100% perfecte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×