Vodafone oferă reduceri de până la 100% la prețul telefoanelor; ofertă valabilă În perioada 12-16 februarie

2.160 ori
<b>Vodafone oferă reduceri de până la 100% la prețul telefoanelor; ofertă valabilă În perioada 12-16 februarie</b>Astăzi, operatorul Vodafone România dă startul unei noi oferte de reduceri denumită &ldquo;Până la 100% reducere la prețul telefoanelor&rdquo;. Așa cum sugerează și numele, oferta promite smartphone-uri la prețuri speciale, cu discount-uri de...

Astăzi, operatorul Vodafone România dă startul unei noi oferte de reduceri denumită “Până la 100% reducere la prețul telefoanelor”. Așa cum sugerează și numele, oferta promite smartphone-uri la prețuri speciale, cu discount-uri de până la 100%.

în perioada 12-16 februarie, clienții Vodafone ce activează sau reînnoiesc un abonament Vodafone, vor beneficia de super reduceri la telefoane în funcție de valoarea abonamentului achiziționat. Această ofertă se aplică în cazul noilor contracte, sau a reînnoirilor de contract pe o perioadă de 2 ani, începând cu abonamentul Smart 10.

Astfel, după cum se poate observa și în imaginea de mai sus, costul telefoanelor la abonamentele Smart vor scădea de 2x valoarea abonamentului ales, în timp ce prețurile smartphone-urilor la abonamentele RED vor fi reduse cu 50 euro.

Printre smartphone-urile listate, remarcăm prezența lui HTC One, terminal ce poate fi achiziționat cu 69 euro la abonamentul RED 45. De asemenea, Samsung Galaxy S4, un alt flagship al anului 2013, costă acum doar 29 euro împreună cu abonamentul RED 59. Pentru mai multe detalii despre această ofertă puteți vizita portalul Vodafone, sau discuțiile din cadrul forumului Mobilissimo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×