TomTop are în ofertă un încărcător inedit; costă 16,99 dolari și integrează o cameră video de supraveghere

1.196 ori
<b>TomTop are în ofertă un încărcător inedit; costă 16,99 dolari și integrează o cameră video de supraveghere</b>Din când în când mai găsim în oferta magazinelor din afară și dispozitive inedite precum acest încărcător care la prima vedere nu iese cu nimic în evidență. Totul se schimbă atunci când aflăm că el găzduiește o cameră video de supraveghere

Câteodată mai dăm și de produse inedite în oferta magazinelor din afară, lucru ce se întâmplă chiar astăzi. Descoperim că cei de la TomTop.com au la vânzare un încărcător mai special, chiar inedit dacă putem spune. Este vorba despre un încărcător destinat pieței europene care în primul rând are rolul de a ne încărca dispozitivele electronice, precum tablete, smartphone-uri și altele de genul.

Incarcator

În al doilea rând acesta este un încărcător echipat cu o cameră video de supraveghere inteligent integrată pentru a nu fi observată cu ochiul liber. Este un dispozitiv util pentru supravegherea locuinței și aflați că versiunea de față aduce 16 GB spațiu de stocare flash pentru a stoca materialele video.

Incarcator

Are și sistem de detectare a mișcării, moment în care va începe și filmarea propriu-zisă. Poate filma continuu, dar la un interval cuprins între 4-6 ore se vor șterge clipurile video deja stocate pentru a face loc altora. Doar îl conectăm la o sursă de energie și supravegherea locuinței poate începe.

Incarcator

De asemenea, aflați că senzorul foto este capabil să filmeze în mod nativ la rezoluție HD (1280 x 720 pixeli), dar există și un mod upscalling ce urcă rezoluția la 1080p. Unghiul camerei foto este de 135 grade și prețul practicat în acest moment de către TomTop este de doar 16.99 dolari! Dacă sunteți curioși să aflați ce alte reduceri are pregătite retailerul cu ocazia campaniei Single's Day aveți aici link-ul către ofertă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×