Explozia unui smartphone în buzunarul unui nefericit este surprinsă de o cameră de supraveghere; Iată clipul! (Video)

1.899 ori
<b>Explozia unui smartphone în buzunarul unui nefericit este surprinsă de o cameră de supraveghere; Iată clipul! (Video)</b>Cu doar câteva momente în urmă vorbeam despre cum Samsung a reușit să treacă cu brio peste scandalul numit Galaxy Note 7 și iată că acum privim asupra unui clip în care un smartphone explodează. Din fericire nu este vorba despre un handset Samsung

Auzim cam o dată pe lună că încă un telefon a explodat sau a luat foc şi de obicei vedem fotografii neclare cu resturi incinerate care ar putea aparţine şi unei pisici sau unei cutii de carton. Rareori avem dovada video, dar iată că azi am găsit aşa ceva pe Internet. Momentul acela când are loc aprinderea telefonului a fost surprins de camerele de luat vederi ale unui hotel şi puteţi vedea totul mai jos.

Totul se întâmplă în 2012, la Hotel Ciputra din Indonezia, în oraşul Semarang. Victima, domnul Yulianto tocmai îşi punea telefonul în buzunar când acesta a început pur şi simplu să "radieze", supraincalzindu-se şi explodând în cele din urmă. Hainele acelei persoane au luat foc imediat, fiind probabil fabricate din material sintetic. Victima a fost ajutată de o altă persoană şi părea să se tot frece la ochi, deci e posibil ca acea căldură şi resturi ale telefonului să îi fi intrat în ochi sau pur și simplu lumina puternică a explozie-i să-l fi orbit pe moment..

Urmarea incidentului? O mică tăietură pe pieptul bărbatului. Nu e foarte clară identitatea terminalului, dar se bănuieşte că ar fi un Samsung Grand Duos, acesta fiind un caz izolat pentru că nu am mai auzit ca modele de gen să explodeze aşa până acum. Cazurile de gen se mai ivesc, cum ar fi şi acesta unde am văzut un iPhone 6 Plus explodând în buzunarul unui student, lăsând o mare gaură în jeanşii săi chiar anul trecut. 

Apoi a fost cazul din 2014, când un telefon HTC a explodat la metroul din Shanghai, provocând panică printre pasageri. Nici tabletele nu au fost ferite de probleme, un iPad incendiind un întreg Vodafone Store în 2013. Ca să nu mai vorbim de consolele PS3 care se supraîncălzeau dacă erau lăsate pornite prea mult timp şi lângă materiale inflamabile, provocând câteva incendii. Plus cazul Note 7 din toamna trecută…  

Aceste incidente au dus întreaga industrie a gadget-urilor şi terminalelor mobile în faţă, pentru că marile firme au devenit paranoice şi şi-au rezolvat problemele de gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×