Becul inteligent KKMoon Wireless 960PH se vinde pentru numai 21.84 euro și are o cameră video de supraveghere integrată

1.139 ori
<b>Becul inteligent KKMoon Wireless 960PH se vinde pentru numai 21.84 euro și are o cameră video de supraveghere integrată</b>Din zona gadget-urilor deosebite avem astăzi să vă prezentăm becul inteligent KKmoon pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos, un produs ce pe lângă rolul de a face lumină în camera în care este plasat mai are parte de o funcție extra

Din partea retailerului chinez Cafago primim astăzi un nou cupon de reducere, fiind vorba acum despre un voucher destinat achiziției unui bec inteligent mai deosebit. Produsul se numește KKMoon Wireless 960PH și avem aici de-a face cu un bec care aduce la interior o cameră video de supraveghere ce poate afișa în timp real imaginile filmate. Se vinde pentru un preț tare bun și detalii extra aflați în continuare.

Bec smart

Așadar pe lângă funcția de a ilumina camera în care se află, acest bec vine echipat cu o cameră video de supraveghere care dispune de senzori pentru detecția mișcării. Are un microfon integrat pentru înregistrare audio, dar și un difuzor totodată. Se filmează aici la rezoluție de 960 x 960 pixeli și avem la dispoziție numeroase moduri de captură pe care le puteți vedea reprezentate în imaginea de mai jos.

Bec smart

Mai aflați că această cameră video deghizată în bec aduce și slot pentru carduri microSD de până la 64 GB și conectivitate Wi-Fi, compatibilitate cu smartphone-urile Android și iOS. Se filmează la 360 grade astfel că puteți vedea ce s-a întâmplat în orice zonă din camera unde este plasat becul și asta chiar de pe telefon.

Folosind codul promoțional L1609S puteți cumpăra acest bec multifuncțional la prețul de 21.84 euro de pe site-ul Cafago.com până pe data de 12 februarie! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×