Vernee dă startul unui program de rezervare pentru smartphone-ul Apollo; iată cum puteți obține un voucher de 50 dolari pentru achiziția sa!

947 ori
<b>Vernee dă startul unui program de rezervare pentru smartphone-ul Apollo; iată cum puteți obține un voucher de 50 dolari pentru achiziția sa!</b>La câteva zile după ce am aflat faptul că Vernee Apollo va debuta comercial la sfârșitul lunii noiembrie, iată că firma chineză dă startul unui program de rezervare pentru acest dispozitiv. Deși în mod normal el poate fi achiziționat pentru suma de 299

De curând v-am informatApollo, primul smartphone al companiei chineze Vernee va debuta comercial la sfârșitul acestei luni pe piață, iar astăzi descoperim că s-a dat startul unui program de rezervare pentru dispozitivul de față. Astfel, doritorii își pot 'pune deoparte' produsul pentru a fi siguri că se vor număra printre primii posesori. De asemenea ni se oferă și posibilitatea de a obține un voucher de 50 dolari.

Vernee Apollo

Pentru a participa la această tombolă tot ce aveți de făcut este să vă înscrieți adresa de email aici, urmând ca mai apoi să aflați dacă ați câștiga unul dintre cele 50 vouchere a câte 50 dolari pe care compania chineză Vernee le oferă zilnic în perioada 25 noiembrie - 2 decembrie. Aceste cupoane pot fi utilizate pentru achiziția lui Vernee Apollo care în mod normal costă 299.99 dolari.

Vernee Apollo

Așadar, îl puteți cumpăra pentru doar 249.99 dolari ~ adică 1.063 lei. Ca dotări acest terminal ne aduce un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli ce îl face perfect pentru consumul de VR, un procesor deca-core MediaTek Helio X25 tactat la o frecvență 2.5 GHz, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. Avem la bord și o cameră foto principală cu senzor Sony IMX230!

Detalii extra despre campania de rezervare găsiți pe vernee.cc!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×