Samsung oferă posibile indicii despre camera lui Galaxy Note 8: zoom smart 3X, Super Night Shot şi Dual Fusion sunt funcţiile noi

1.421 ori
<b>Samsung oferă posibile indicii despre camera lui Galaxy Note 8: zoom smart 3X, Super Night Shot şi Dual Fusion sunt funcţiile noi</b>De multe ori se întâmplă ca funcții principale ale unor smartphone-uri încă nelansate să fie dezvăluite chiar de către firma producătoare, acestea nefiind cazuri izolate. Fix asta se întâmplă astăzi când cei de la Samsung publică o serie de

Uneori se întâmplă ca scăpările mari ale unor terminale nelansate încă să vină chiar de la producătorii telefoanelor. Samsung spre exemplu ar fi dezvăluit prin intermediul uneia dintre filialele sale funcţiile la care ne putem aştepta pe Galaxy Note 8. E vorba despre Samsung Electro-Mechanics, divizia care se ocupă de modulele de cameră ale terminalelor companiei.

Detalii Camera duala Note 8

Compania a postat recent pe website-ul său oficial un segment în care detaliază funcţiile camerelor sale duale. Având în vedere că Samsung nu a lansat încă vreun telefon cu cameră duală, Galaxy Note 8 este cel ar trebui să inaugureze aceste funcţii. Printre ele se număra funcţii ca Dual Fusion, Depth Application, Super Night Shot şi un Smart Zoom de până la 3x, fiind vorba de zoom optic aici.

Detalii Camera duala Note 8

E posibil ca o combinaţie între o lentilă telephoto şi una wide angle să fie folosită, ca la iPhone 7 Plus. Combinarea de cadre şi refocalizarea ar putea fi puse la treabă de Dual Fusion, iar Depth Application are de-a face cu percepţia adâncimii imagini, unde ar putea fi utilizat un telemetru laser, sau al doilea senzor foto. Ce ştim sigur e că Samsung a brevetat deja un sistem de cameră duală cu stabilizare optică şi capacitate de zoom optic 3X.

Detalii Camera duala Note 8

Note 8 ar trebui să vină cu un senzor de 12 MP cu lentila telephoto şi unul de 13 MP cu lentila wide angle. Mai avem pe lista de noutăţi şi "Perspective View" şi "Background Effect", care ar putea fi legate de Bokeh. Vom afla mai multe pe 23 august, în cadrul evenimentului de la New York. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×