iPhone 7 primește haine noi; de astăzi disponibil și pe roșu!

4.244 ori
<b>iPhone 7 primește haine noi; de astăzi disponibil și pe roșu!</b>Ceea ce sosea anterior ca un zvon se adeverește astăzi. iPhone 7 și iPhone 7 Plus capată noi haine, fiind disponibile de acum și în vairanta de culoare roșu mat care trebuie să recunoaștem arată foarte bine. Produsele păstrează prețul deja practicat și

Se tot vehicula faptul că Apple are pregătite câteva anunțuri pentru această săptămână, anunțuri ce vin fix astăzi. Printre noutățile aduse de către gigantul din Cupertino se numără și noile variante iPhone 7 și iPhone 7 Plus colorate acum în roșu. În cazul în care vă întrebați, textura este de tip mat exact ca în cazul modelului pe negru ce a fost disponibil încă de la debutul oficial din toamna anului trecut.

iPhone 7 Rosu

Ce trebuie să știm despre aceste noi variante este faptul că pentru fiecare unitate vândută, Apple va dona o sumă de bani către caritate pentru suportul programelor pentru tratarea și prevenirea unor boli grave precum HIV. Revenind la telefoane, după cum bănuiți, actualizarea ține doar de look așa că dotările hardware rămân neschimbate.

iPhone 7 Rosu

La fel rămâne și prețul, cu mențiunea că varianta pe roșu este disponibilă doar în cazul modelelor cu 128 și 256 GB de stocare. Ele vor fi disponibile începând din data de 24 martie la nivel global pe apple.com și poate până de Paște le vedem și la noi pe plan local în oferta retailerilor și de ce nu a operatorilor. 

iPhone 7 Rosu

Prețuri variantă pe roșu:

  • iPhone 7 (128 GB) - 749 dolari
  • iPhone 7 (256 GB) - 849 dolari 
  • iPhone 7 Plus (128 GB) - 869 dolari
  • iPhone 7 Plus (256 GB) - 969 dolari
 
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×