Care sunt brandurile de smartphone preferate de voi, cei care ne urmăriți pe Facebook? Iată un grafic în baza sondajului de ieri!

Autor:  | Publicat în:  Sondaje 3.063 ori
<b>Care sunt brandurile de smartphone preferate de voi, cei care ne urmăriți pe Facebook? Iată un grafic în baza sondajului de ieri!</b>Ieri seară v-am pus o întrebare pe pagina noastră de Facebook și acum putem trage linie și aduna rezultatele. V-am cerut să ne spuneți care este producătorul smartphone-ului din buzunarul vostru și drept să spun, rezultatul este unul la care mă

Dacă ne urmăriți și pe Facebook pe pagina Mobilissimo.ro atunci nu ați avut cum să ratați postarea de ieri seară prin care vă întrebam care este producătorul smartphone-ului pe care îl aveți în buzunar. În aproximativ 18 ore de la publicarea întrebării am strâns un număr de 265 răspunsuri, printre acestea numărându-se și comentarii pe dinafara subiectului, motiv pentru care nu le-am luat în calcul la final.

Au fost și utilizatorii care au specificat două sau mai multe branduri și pentru că nu este exclusă posibilitatea ca unii din voi să dețină chiar două smartphone-uri, am decis să le adăugăm și pe acestea la numărătoare (257 comentarii fiind astfel valide). Am tras linia și am aflat că Samsung este brandul pe care majoritatea voastră, a celor care ne urmăriți, preferă această companie - asta în ciuda prețurilor ce nu sunt tocmai echilibrate în raport cu dotările oferite.

Top branduri

Un număr de 64 persoane au declarat că dețin un smartphone Samsung, în vreme ce pe locul 2 avem Huawei cu 41 menționări - poziționare ce ne amintește de știrea de astăzi cu privire la topul celor mai mari producători din lume în Q3. Podiumul este închis de Apple, brand pe care 25 persoane dintre cele care ne-au răspuns întrebării l-au ales odată cu achiziția unui smartphone. 

Sub aceste 3 locuri se află Xiaomi, urmat la mică distanță de LG, ASUS și chiar OnePlus. Celelalte menționări le puteți vedea în graficul de mai sus și în categoria Alții avem următoarele companii listate în funcție de voturile primite:

  • 4 menționări - Allview, Google, LeEco
  • 2 menționări - Meizu, Microsoft, Nokia
  • o menționare - Alcatel, Amazon, BlackBerry, Bluboo, Gionee, Oukitel, Philips, Ulefone, UMIDIGI 

Ca o concluzie a acestui sondaj ad-hoc putem spune că cei care ne urmăresc sunt cumva rezervați în alegerea brandurilor mai "exotice", optând pentru companii populare precum Samsung, Huawei și Apple, firme în care au încredere și în care își "investesc" banii. Doar puțini optează pentru produse asiatice și vedem că nici Nokia nu se prezintă prea bine în acest clasament. Poate lansarea flagship-ului Nokia 8 va schimba ceva aici și ar fi interesantă de comparat situația actuală cu cea de peste 2-3 luni să spunem.

Voi ce brand de smartphone purtați zi de zi în buzunar? 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×