Ratchet and Clank: Before the Nexus Review (Allview X3 Soul Pro): un endless runner cu lupte cu boss de nivel bine realizate (Video)

985 ori
<b>Ratchet and Clank: Before the Nexus Review (Allview X3 Soul Pro): un endless runner cu lupte cu boss de nivel bine realizate (Video)</b>Să nu va cramponaţi de vârsta acestui joc, pentru că Ratchet and Clank: Before the Nexus e un titlu care nu îşi arată deloc vârstă. El a debutat în 2013 şi totuşi arată bine şi în ziua de azi. E gratuit in Play Store şi l-am testat pe Allview X3 Soul Pro

Să nu vă cramponaţi de vârsta acestui joc, pentru că Ratchet and Clank: Before the Nexus e un titlu care nu îşi arată deloc vârstă. El a debutat în 2013 şi totuşi arată bine şi în ziua de azi. E gratuit in Play Store şi l-am testat pe Allview X3 Soul Pro.

Jocul a servit drept companion pentru titlul Ratchet and Clank: Nexus de pe PS3 şi este un endless runner, care vă va ţine multă vreme pe o serie de sine. Îl veţi controla pe lombax-ul (un fel de vulpoi) Ratchet, care îl are pe roboţelul Clank în spate. Resursa "raritanium" obţinută în acest titlu va putea fi folosită în jocul de pe PS3 pentru a debloca diferite arme şi elemente.

Review Ratchet and Clank: Before the Nexus, joc prezentat pe Allview X3 Soul Pro

Apropo de arme, le găsiţi pe toate cele celebre din universul Ratchet & Clank aici, de la Buzz Blade şi Predator Launcher la Ryno şi chiar Groovitron, care face inamicii să danseze din senin. Acesta este un runner cu 3 benzi şi pe lângă swipe pentru a vă mişca în dreapta, stânga sau a sări veţi face tap pe ecran pentru a trage în inamici, din păcate cu muniţie limitată grav.

Avem şi boss battles cu grafică excelentă si greutate destul de ridicata şi regretul meu cel mare e că nu am primit umorul din jocul de consola sau vreun pic de voice acting. E şi greu să ţinteşti cum trebuie aici, dar jocul rămâne distractiv mai ales datorită armelor. Îi acordăm o notă de 8.5 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui Allview X3 Soul Pro, îl puteți afla de aici.

Review Ratchet and Clank: Before the Nexus, joc prezentat pe Allview X3 Soul Pro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×