Samsung Galaxy S7 primeşte o actualizare software, care îi aduce câteva din funcţiile lui Note 7

3.549 ori
<b>Samsung Galaxy S7 primeşte o actualizare software, care îi aduce câteva din funcţiile lui Note 7</b>Ca premiu de consolare pentru casarea lui Galaxy Note 7, Samsung ar fi decis să ofere o actualizare software pentru utilizatorii de modele Galaxy S7, care să le aducă acestora unele dintre funcţiile de pe Note 7. Această noutate e confirmată de către..

Ca premiu de consolare pentru casarea lui Galaxy Note 7, Samsung ar fi decis să ofere o actualizare software pentru utilizatorii de modele Galaxy S7, care să le aducă acestora unele dintre funcţiile de pe Note 7. Această noutate e confirmată de către cei de la XDA Developers, care au disecat noutăţile.

Există multipli utilizatori care au confirmat faptul că au primit pe modelele lor S7 sau S7 Edge o actualizare ce aduce funcţii precum variantele noi de ecrane Always On de pe phablet-ul buclucaş. Unii utilizatori afirmă că există şi funcţii ce nu merg prea bine după acest update, precum notificările din aplicaţia Email de la Samsung, spre exemplu.

Samsung Galaxy S7 primeşte o actualizare software, care îi aduce câteva din funcţiile lui Note 7

Nu vă aşteptaţi să vedeţi şi acele funcţii speciale ale lui S-Pen evident, pentru că nu avem suport pentru stylus în aceeaşi măsură ca pe Note 7. Ceasurile şi contentul afişat pe ecranul Always On e doar începutul şi credem că Samsung va oferi un fel de "Premium Pack" software pentru cei care au date phablet-ul Galaxy Note 7 înapoi şi au trecut la S7/S7 Edge.

Cei care vor scanner de iris mai au totuşi de aşteptat până la Galaxy S8 probabil şi pentru stylus lucrurile rămân în aer, pentru că şi seria Note e în standby.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×