Bluboo Picasso 4G: Design compact, triunghiuri aplatizate şi plastic

1.141 ori
<b>Bluboo Picasso 4G: Design compact, triunghiuri aplatizate şi plastic</b>E o vorbă românească care spune "cât dai, atâta face" şi se aplică şi la acest telefon. Nu aveam pretenţii de sticlă de safir, liquidmetal sau ceramică, evident, dar hai să vedem în ce măsură e prelucrat bine plasticul de aici.

E o vorbă românească care spune "cât dai, atâta face" şi se aplică şi la acest telefon. Nu aveam pretenţii de sticlă de safir, liquidmetal sau ceramică, evident, dar hai să vedem în ce măsură e prelucrat bine plasticul de aici.

În primul rând acesta este un telefon compact, cu ecran de 5 inch şi grosime de 8.2 mm, rezonabilă aş spune pentru segmentul entry level. Cântăreşte 152 de grame şi dacă vreţi o comparaţie, faţă de Nexus 5 acest model este cu 0.4 mm mai subţire, dar şi cu 22 de grame mai greu. Carcasa e fabricată din plastic şi avem şi un capac spate înlăturabil.

Spatele aminteşte de HTC Touch Diamond şi ASUS ZenFone 2 Deluxe, cel puţin la prima vedere, dar textura e aplatizata şi acele triunghiuri nu ies în relief, ci doar prind lumina interesant. Bluboo Picasso 4G e comod de utilizat cu o singură mână, e puţin cam lat totuşi pentru o diagonală de 5 inch şi are butoane cu feedback bun. Zona frontală e magnet de amprente, iar muchiile ecranului au o grosime OK.

De remarcat că şi părţile laterale sunt acoperite cu plastic, dar Bluboo se laudă că la interior găsim o ramă din aliaj de zinc, ce asigură soliditatea terminalului. Aş zice că avem o construcţie şi look rezonabile pentru preţ şi singura mea plângere ar fi ca spatele scârţâie puţin dacă îl apeşi, dar pentru sub 100 de dolari e OK.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×