Xiaomi Redmi 4: Conectivitate dual SIM, viteze bune, infraroșu

1.224 ori
<b>Xiaomi Redmi 4: Conectivitate dual SIM, viteze bune, infraroșu</b>Xiaomi Redmi 4 Prime rămâne fidel infraroşului şi vă spun din proprie experienţă ca această funcţie e aur curat la 12 noaptea când magazinele sunt închise şi nu mai ai baterii pentru telecomanda de la aerul condiţionat, într-o noapte tropicală.

Xiaomi Redmi 4 Prime rămâne fidel infraroşului şi vă spun din proprie experienţă ca această funcţie e aur curat la 12 noaptea când magazinele sunt închise şi nu mai ai baterii pentru telecomanda de la aerul condiţionat, într-o noapte tropicală.

Terminalul este unul dual SIM, sosind cu slot micro SIM şi nano SIM şi mai vine cu Bluetooth 4.2, WiFi a/b/g/n/ac, WiFi Direct şi radio FM. Evident are GPS, dar vine şi cu Glonass şi Beidou, iar la capitolul 4G LTE oferă suport pentru 7 benzi. În zona inferioară se afla un port microUSB 2.0 cu suport USB OTG, iar pentru a controla emiţătorul infraroşu avem o aplicaţie Mi Remote.

Speedtest Xiaomi Redmi 4 Prime

Cu ajutorul său putem controla un televizor, aer condiţionat, set top box şi multe altele. Trecând la Dialer, acesta oferă o funcţie de înregistrare a apelurilor, iar apelurile în sine au fost clare şi au avut un volum acceptabil aş zice, nu chiar cel mai ridicat din lume. Evident am realizat şi un SpeedTest, în care am atins 84 Mbps la download 4G şi 45 Mbps la upload în acelaşi tip de conexiune.

La WiFi am ajuns la 113 Mbps download şi 25 Mbps upload, deci suntem în limitele normale.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×