Turul Magazinelor #84: televizoare, televizoare gârlă, curbate şi 4K la ofertă, accesoriu dual SIM iPhone şi cameră de acţiune

2.326 ori
<b>Turul Magazinelor #84: televizoare, televizoare gârlă, curbate şi 4K la ofertă, accesoriu dual SIM iPhone şi cameră de acţiune</b>Televizoare, televizoare și iarăși televizoare - cam așa putem numi ediția de astăzi din seria Turul Magazinelor. Avem pentru voi recomandări de televizoare 4K Ultra HD, curbate și modele cu prețuri speciale, per total televizoare pentru toate gusturile.

 

Azi e ziua televizoarelor, să fie clar, a ecranelor mari, atât de mari încât puteţi pune un screensaver cu foc de buşteni şi să le folosiţi pe post de şemineu în sufragerie. Aparent nu doar televizoarele 4K se ieftinesc, ci şi cele curbate de la Samsung. Turul va aduce şi un accesoriu dual SIM pentru iPhone şi o cameră de acţiune la reducere.

1. Televizor LED Samsung 101 cm (40") UE40KU6092, Ultra HD 4K

Televizor 4K sub 2000 de lei? Checked! Acest model cu diagonală de 101 cm este şi Smart, are şi WiFi şi suport CI+, iar evoMAG.ro îl vinde la suma de 1799 lei. Aduce ca bonus şi un voucher de călătorie de 100 lei prin Happy Tour şi un SIM Orange Prepay. Televizorul are două difuzoare de 10W, 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0 şi unul Ethernet.

Cântăreşte 8.6 kg şi vine cu Tizen OS, plus Samsung Smart Hub, unde găsiţi aplicaţii de streaming video că YouTube sau Netflix, dar şi HBO Go şi Amazon, plus jocuri.

2. Televizor LED Samsung 101 cm (40") UE40KU6172, Ultra HD 4K

Samsung UE40KU6172

Practic televizorul de mai sus, dar în versiunea curbată vine tot de la evoMAG.ro, cu excelentul preţ de 2189 lei, după reducere. De fapt dacă luăm în calcul şi ce cadouri primim, preţul e şi mai mic. Primim cadou o brăţară de fitness Technaxx cu ecran OLED şi rezistenţă la apă, dar şi voucher de călătorie şi cartelă prepay Orange. Valoarea cadourilor e de 414 lei, deci practic televizorul acesta 4K de 101 cm cu design curbat e tot sub pragul de 2000 de lei. Excelent!

Are aceleaşi dotări ca şi modelul de mai sus.

3. Samsung 49K6372 Smart TV LED Curbat, 123 cm, Full HD

Samsung 49K6372

Cei care trec la pragul următor de diagonală şi vor un compromis între designul sexy şi curbat şi rezoluţie, vor găsi un TV de 123 cm la Flanco. El costă 2599 lei, are design curbat şi funcţii smart. Rulează tot Tizen OS, are output audio de 20 W prin sistem stereo şi Slot CI, dar şi 2 porturi USB 2.0 şi 3 porturi HDMI. Cântăreşte 13.9 kg şi are 2 ani de garanţie tehnică la pachet.

Funcţia Wide Color Enhancer oferă o gamă mai largă de culori şi calitate mai bună a imaginii

4. Cameră Video de Acţiune Midland HF7 C1236, Ultra HD

Midland 4k

Arată ca un Tweety, dar e de fapt o cameră de acţiune 4K, una care rezistă şi la apă, până la o adâncime de 30 de metri chiar. evoMAG.ro are acest produs la reducere, la doar 699 lei şi ni se oferă şi suport WiFi aici, încât să facem streaming direct de sub apă, în vreme ce filmăm. Camera are şi aplicaţie dedicată pentru Android şi iOS şi vine cu telecomanda wireless inclusă, ataşabilă la încheietura mainii.

Midland HF7 C1236 e capabil de filmare slow motion, Time Lapse, self timer şi aduce şi rotire de ecran cu 180 de grade. Gadgetul cântăreşte 58 de grame.

5. Star Baterie Externă + Husă 3500 mAh Şi Opţiune SIM APPLE iPhone 6, iPhone 6S

Husa Andsun

Am mai văzut câteva accesorii dual SIM pentru iPhone până acum, dar acesta combină de fapt o serie de accesorii. Gadgetul de faţă vine de la Star, costă 599 lei la Quickmobile.ro şi combină o baterie externă de 3500 mAh, plus o husă şi un mediu de stocare pentru un SIM extra pentru iPhone 6 şi 6s. Husa Star poate găzdui încă un SIM în zona din spate, alipind practic încă un telefon de iPhone.

Veţi putea chiar să utilizaţi şi un card microSD pentru a extinde funcţionalitatea terminalului şi a asculta muzica dorită. Husa se conectează la iPhone via port Lightning.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×