Turul Magazinelor #228: Turul celor mai scumpe şi performante căşti, cu bonus Apple EarPods la preţ ridicol de mic!

1.979 ori
<b>Turul Magazinelor #228: Turul celor mai scumpe şi performante căşti, cu bonus Apple EarPods la preţ ridicol de mic!</b>Și pasionații de muzică merită un Tur numai al lor, ediție ce vine chiar astăzi când ne ocupă de capitolul căști audio. Pe listă avem și un incredibil preț pentru celebrele Apple EarPods ce sunt disponibile cu reducere de mai bine de 50% în oferta

Sunt unele persoane care pur şi simplu nu se simt bine dacă nu aud absolut toate frecvenţele posibile în melodiile preferate. Care vor să audă piesa ca pe vinil, vor să simtă că au fost în studio cu Jim Morrison sau cu Pink Floyd când s-a înregistrat piesa. Sunt cazuri când un sistem audio 7.1 nu reuşeşte să redea fidel toate straturile sonice suprapuse şi aici intervin căştile. Azi am selectat cele mai high end şi mai scumpe căşti de la retailerii locali şi nu numai, cu un bonus la final, sub forma unei oferte pentru Apple EarPods.

1. Nuforce HEM6 Balanced Armature

Nuforce HEM6 Balanced Armature

Începem cu ceva mai "lite", o pereche de căşti de tip earbud şi cu tehnologie HiFi la bord. Costă 344 dolari la GearBest.com şi aceasta e cea mai scumpă pereche pe care o are la vânzare retailerul. Căştile acestea vin cu microfon şi au corpul fabricat din aluminiu. Se conectează via cablu de 1.2 metri şi cântăresc doar 5 grame. Câtă tehnologie încape în 5 grame? Destulă, aparent.

Acustica de înaltă rezoluţie îşi trage originile din Japonia, de la Sony şi garanţia lor este ca un produs electronic cu aceste dotări poate reda sunet peste pragul de 96 KHz. Designul căştilor anulează orice formă de vibraţie sau interferenţă, iar designul curbat se mulează pe ureche.

2. Sennheiser HD 800 S

Sennheiser HD 800 S

Cele mai scumpe căşti din acest tur sunt cele Sennheiser HD 800 S, vândute de către eMAG.ro la suma de 7199 lei. Ce primeşti la suma echivalentă cu un Logan la mâna a doua? Un headband din metal stratificat şi plastic, care va atenua vibraţiile în cupele căştilor. Fabricarea în Germania este garanţia calităţii aici şi certitudinea că primim cele mai bune materiale şi componente disponibile.

Difuzoarele vin cu șasiu din oţel inoxidabil şi primim la pachet şi două cabluri, unul clasic cu conector audio şi unul balansat cu 4 pini. Evident suportul HiFi e garantat şi avem şi un mecanism absorbitor clasic, care ajută la redarea frecventelor înalţe cât mai realist şi exact.

3. B&O PLAY by BANG AND OLUFSEN

B&O PLAY by BANG AND OLUFSEN

Probabil cele mai celebre căşti din acest top sunt cele B&O Play de la Bang and Olufsen, pe care Quickmobile.ro le vinde la reducere în aceste zile. Preţul este peste medie totuşi şi acesta este un headset pentru cunoscători, asta e sigur. În primul rând e wireless, faţă de cele de mai sus, iar modelul BeoPlay H8 integrează mecanismele de control direct pe cupele căştilor.

Mă refer aici la volum spre exemplu, controlat via touch pe cupe. Bateria reîncărcabilă oferă 14 ore de redare a muzicii aici şi accesoriul acesta cântăreşte 255 de grame. Combinaţia de materiale sună premium şi elegantă: piele şi aluminiu, iar o veste bună e ca la interior avem spumă cu memorie, care se mulează pe urechea utilizatorului.

4. Audio-Technica ATH-R70x

Audio-Technica ATH-R70x

Încheiem cu un model Audio Technica, care costă 1799 lei la Cel.ro. Acestea sunt căşti profesionale, pentru cei care lucrează în domeniul muzical, cei care lucrează la un studio de înregistrări, post de radio şi alte domenii conexe. Includ magneţi de înaltă eficienţă şi aliaje specializate pentru a reduce distorsionarea şi a genera frecvențe ideale.

Este inclus şi compozit de carbon pentru o rezistenţă sporită. A se remarca designul unic în stil meșă al exteriorului, care aminteşte de un difuzor profi (și de Apple HomePod mai nou). Greutatea este de 220 de grame şi sensibilitatea este de 99 dB.

5. Apple EarPods

Apple EarPods

Mai ţineţi minte când au debutat Apple EarPods cu iPhone 5 şi separat costau vreo 200 de lei? Multă vreme au rămas pe la 100 de lei şi dacă le vedeam la 89 de biştari, era mare chilipir. Azi la evoMAG.ro apar însă la doar 49 de lei. Oricine a pus vreodată urechea pe aceste căşti ştie că ele sună fantastic şi că sunt mult mai rezistente decât par la prima vedere.

Vreţi şi un fun fact pe care îl ştiu de la colegul Alex? Se aud cu vreo 20-30% mai tare pe un telefon Samsung decât pe un iPhone. Recomand cu căldură!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×