Turul Magazinelor #235: Turul produselor de camping şi mers în natură - corturi, lanternă camping, topor

1.495 ori
<b>Turul Magazinelor #235: Turul produselor de camping şi mers în natură - corturi, lanternă camping, topor</b>Pentru că vremea a devenit din nou călduroasă ne gândim și la o ieșire la camping, motiv pentru care astăzi vă prezentăm un tur al magazinelor tematic cu produse numai bune pentru asemenea ieșiri în natură. De la nelipsitul cort și până la

Şi pentru că s-a terminat cu rezultatele la bac şi mai toată lumea are o stare de vacanţă, azi ne oprim asupra unui Tur al corturilor şi echipamentelor de camping. Am găsit vreo 3 corturi atractive ca dotări şi 2 şi ca preţ, plus lanterne speciale de camping şi chiar un topor care poate tăia cele mai dese hăţişuri şi dure lemne. Toate acestea se afla mai jos şi sunt gata să vă facă viaţa mai bună în sălbăticie.

1. Cort pliabil Swimpy

Cort pliabil Swimpy

Cel mai bun raport calitate-pret dintre corturile de pe eMAG.ro îl are acest model, care e cu câteva zeci de lei mai ieftin în oferta acestui retailer faţă de rivalii săi. Este un cort unisex ca să zic aşa, oferind o protecţie specială contra ultravioletelor şi evident contra ploii sau căldurii excesive. Are benzi de cauciuc, e uşor de pliat şi are 4 pini pentru fixare.

Include şi o geantă de transport şi se poate transporta şi depozita fără probleme. E fabricat din poliester şi are o singură cameră.

2. Cort Pinguin Interval 6

Pinguin Interval 6

Întotdeauna când realizez un tur de acest gen, am o curiozitate: care e cel mai scump produs de un anumit fel pe un site. La eMAG.ro cel mai scump cort este acest model Pinguin la 2241 lei. E atât de generos, încât ar trebui să aibă porecla "cazare". Poate găzdui 6-7 persoane, are 2 dormitoare şi 2 variaţii pentru intrare. Mai mult de atat are o intrare principală şi una laterală.

Rezistă la radiaţii UV, e tratat cu un strat din poliuretan şi face faţă la ploi puternice de 3000 de mm. Se descurcă bine şi pe zăpadă şi temperaturi cu multe grade sub zero. Folia de sol e fabricată din material polietilen, astfel încât nu veţi resimţi răcoarea sau căldura extremă. Betele-suport sunt din fibră de sticlă.

3. Cort pentru o persoană

Cort pentru o persoană

În zona corturilor mai ieftine îl găsim pe acest model la TomTop.com, care costă doar 13,99 dolari (depozit Germania). E foarte uşor de înălţat şi de strâns şi e rezistent la UV fără probleme. Se bazează pe poliester şi are ranforsări speciale contra ţânţarilor, dar şi un sistem de ventilaţie şi chiar de privit la exterior. 4 suporturi metalice sunt incluse şi capacitatea este de o persoană.

Atenţie căci e rezistent doar la burniţă, nu la ploaie intensă.

4. Topor Fiskars X7

Fiskars X7

Cine caută o toporişcă de camping, numai bună de tăiat vânatul sau buşteanul, va găsi ce îi trebuie la evoMAG.ro. Aceştia vând toporişca Fiskars la suma de 190 de lei, preţ deloc rău. Are un orificiu special pentru a fi atârnat la brâu cu un şnur, sau a fi ţinut pe un rastel în garaj. Mânerul are aderență specială şi forma ergonomica.

5. Lanternă Camping Nitecore LR30

Nitecore LR30

Şi pentru că nu putem să ne petrecem noaptea doar sub stele în camping sau doar la lumina blitzului de telefon, am găsit la Cel.ro o lanternă de camping specială Nitecore. Are un High Cri LED, care evidenţiază detaliile şi furnizează 205 lumeni. Este alimentată cu acumulator 18650 şi oferă o redare excelentă a culorilor. Poate ilumina un perimetru de 20 de metri, astfel încât să îl vedeţi din timp că vine pe Moş Martin. Cântăreşte doar 62 de grame, fiind ultra portabilă.

Costă 165 lei.

6. Lanternă Camping Varta Led

Lanternă Camping Varta Led

Când ne gândim la o lanternă de camping, ne gândim fix la acest format, oferit de producătorul de baterii Varta. Cel.ro are produsul în ofertă la doar 158 lei şi e vorba despre o imitaţie de lampă cu gaz ca design, dar una cu LED ultra strălucitor. Are iluminare LED de 4 watt şi vine cu 3 moduri de funcţionare: intensitate mare, scăzută şi semnalizare.

Are autonomie de 150 de ore la intensitate mică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×