Samsung Galaxy Note 9, păreri după un hands-on; Iată primele impresii ale unei persoane care a pus mâna pe el

4.185 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9, păreri după un hands-on; Iată primele impresii ale unei persoane care a pus mâna pe el</b>Chiar dacă de abia pe 9 august va fi prezentat oficial phablet-ul Samsung Galaxy Note 9, un norocos a pus deja mâna pe el şi a prezentat experienţa sa sub formă de text deocamdată. Da, avem hands-on, dar nu avem video. Sursă este Eldar Murtazin

Chiar dacă de abia pe 9 august va fi prezentat oficial phablet-ul Samsung Galaxy Note 9, un norocos a pus deja mâna pe el şi a prezentat experienţa sa sub formă de text deocamdată. Da, avem hands-on, dar nu avem video. Sursa este una rusească, Eldar Murtazin, care reuşea să ne ofere scăpări chiar înainte de Evan Blass. Hai să vedem ce a avut de spus veteranul.

Aflaţi că Eldar a petrecut ceva timp în SUA şi i s-a oferit ocazia să pună mâna pe o unitate din pre-productie, pentru a îi evalua hardware-ul şi software-ul. A vorbit despre design, funcţionalitate, specificaţii hardware şi a oferit şi unele detalii despre Galaxy S10 chiar. Aflaţi că Samsung Galaxy Note 9 arata la nivel vizual fix că Galaxy Note 8, aşa cum ne şi aşteptăm de altfel.

Singura diferenţă vizibilă este în spate. Acolo avem un scanner de amprente mutat sub camera duală, pentru a evita atingeri din greşeală. Telefonul va fi fabricat tot din sticlă şi metal, ca predecesorul. Eldar afirmă că noul Note se simte mai greu în mână, din cauza bateriei mai generoase, de aproape 4.000 mAh. Sursa afirmă şi că autonomia ar fi de una, până la două zile de utilizare şi 23 sau 25 de ore playback video la luminozitate maximă, ceea ce sună uimitor.

Aflăm şi ca un procesor Exynos nou ar fi folosit pe acest terminal, Eldar lăudând viteza de rulare a aplicaţiilor, de navigare în interfaţa şi alte activităţi de gen. Samsung Experience primeşte la rândul său un upgrade, cu animaţii schimbate care arata excelent. Când vine vorba de configuraţie, Samsung Galaxy Note 9 va veni cu multiple variante: 6 GB RAM şi 128 GB stocare, dar şi 8 GB RAM şi 256 GB stocare, plus una cu 8 GB RAM şi 512 GB stocare.

Cât despre cameră, primim o cameră duală cu tehnologie ISOCELL, captura low light mai bună şi stabilizare optică cu upgrade. S Pen e totuşi vedetă, acum cu suport Bluetooth şi posibilitatea de a debloca terminalul de la distanţă. Va servi şi că joystick pentru unele jocuri şi controller pentru camera telefonului, de la distanţă. Ecranul lui Note 9 ar avea vizibilitate crescută în bătaia soarelui, deci va avea un panou şi mai luminos.

O funcţie nouă de tip Always On Display ar fi pregătită, dar nu e gata pan al Galaxy S10 totuşi. Galaxy Note 8 ar fi încetat deja să fie livrat spre parteneri în ultimele luni, iar Note 9 îşi începe pregătirea. Posibil ca Note 8 să nu se mai găsească o perioadă pentru că nu fi confundat cu Note 9, cele două semănând mult ca design. Rămâne să aflăm doar preţul acum şi detaliile de fineţe.

Până acum nimic neaşteptat putem spune, iar S Pen sună tot mai interesant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×