Lenovo Phab 2 Pro disponibil de astăzi la vânzare în SUA; primul smartphone Project Tango costă 500 dolari

1.375 ori
<b>Lenovo Phab 2 Pro disponibil de astăzi la vânzare în SUA; primul smartphone Project Tango costă 500 dolari</b>De astăzi, phablet-ul Lenovo Phab 2 Pro este disponibil la vânzare pe piața din Sua - locație unde este comericalizat pentru suma de 500 dolari. Primim astfel un terminal cu tehnologie Project Tango la bord, și un pachet hardware din zona upper mid-range

Cu doar câteva zile în urmă vă informam prin intermediul unui articol despre faptul că primul smartphone cu tehnologie Project Tango de pe piață, și anume Lenovo Phab 2 Pro - urma a fi disponibil la vânzare din data de 1 noiembrie. Ei bine, cum luna noiembrie a poposit deja, iată că terminalul este de acum disponibil la vânzare pe piața din SUA, locație unde este afișat un preț de 500 dolari pentru acest dispozitiv.

Lenovo Phab 2 Pro

Grație tehnologiei Google Project Tango, putem interacționa cu realitatea augumentată - sistemul de camere oferit la bord fiind capabil să permită spre exemplu scanarea unei încăperi în format 3D. De asemenea, prin intermediul aplicațiilor oferite la pachet putem vedea cât de bine se potrivește un obiect de mobilier în cameră, hotărând mai apoi dacă într-adevăr achiziția acestuia este una potrivită sau dimpotrivă.

Din punct de vedere hardware, telefonul ne oferă un generos display de 6.4 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652, 4 GB memorie RAM și o baterie de 4050 mAh. Posibil să vedem telefonul și pe plan local la un moment dat, dar nu pe cale oficială.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×