Turul Magazinelor #128: proiector portabil la preţ bun, baterie externă roz de Valentine's Day, preţ în scădere pentru HTC Vive şi Galaxy A5 2017

1.815 ori
<b>Turul Magazinelor #128: proiector portabil la preţ bun, baterie externă roz de Valentine's Day, preţ în scădere pentru HTC Vive şi Galaxy A5 2017</b>În turul magazinelor de astăzi ne axăm pe diversitate și asta pentru că avem numeroase produse printre recomandări. De la un proiector portabil gata să vă transforme casa într-o sală de cinema și până la noul smartphone Samsung Galaxy A5 (2017),

Turul de azi e marcat în special de reduceri, chiar şi în cazul unor produse ce de abia au intrat în oferta retailerilor locali, dar şi a unor gadgeturi clasice. Astfel, aflăm că faimoasa cască de realitate virtuală HTC Vive a primit o tăiere de preţ la eMAG.ro, în vreme ce proaspăt lansatul Galaxy A5 (2017) a primit şi el un discount binevenit. Adăugăm listei şi un cadou roz numai bun de Valentine's Day.

1. GM60 LCD Projector 1000LM 

GM60 LCD Projector

GearBest.com vinde la preţul de 69.99 dolari un proiector portabil cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli şi cu o conectică generoasă. Suportă playback direct de pe carduri SD, sau de pe stickuri USB, dar are şi port HDMI. Poate proiecta imagini cu o diagonală până la 130 de inch, cu o distanţă de proiecţie de la 1 la 4 metri. Luminozitatea ajunge la 1000 de lumens, iar lampa LED integrată aici oferă un impresionant timp de funcţionare de până la 30.000 de ore.

E integrat şi un difuzor HiFi de 2W, binevenit pentru a completa experiența cinematografică.

2. Aspirator portabil Dirt Devil M137 m137

Dirt Devil M137 m137

Dacă veţi căuta pe Compari.ro găsiţi aceste produs deseori şi la peste 600 de lei, dar Marketonline.ro are o promoţie care îl duce la doar 369 lei. Acesta este un aspirator portabil de la un brand reputat şi vine cu filtru de evacuare a aerului, baterie reîncărcabilă, dar şi mini perie turbo şi duză pentru spaţii înguste. Are o capacitate de 0.2 litri, e foarte uşor de curăţat şi se descurcă şi cu înlăturarea părului de animale foarte uşor.

3. Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A5 2017

În mod surprinzător Samsung Galaxy A5 (2017) a început deja să aibă o picare de preţ. După ce el a fost 1999 lei la debut în România, Cel.ro îl vinde mai nou la 1.739 lei. E disponibil pe negru, auriu sau albastru şi de această dată e rezistent la apă şi praf față de predecesor. Designul aduce puţin cu al lui Galaxy S7, iar camera frontală de 16 MP e impresionantă pe un midranger. Aşteptările sunt mari şi de la ecranul Super AMOLED şi camera principală de 16 megapixeli sau de la bateria de 3000 mAh, toate 3 dotările fiind excelente şi pe predecesor.

4. Panasonic Baterie Externă 9000mAh

Baterie externa Panasonic

Cine vrea să facă un cadou roz prietenei de Valentine's Day poate apela la acest produs Panasonic vândut de Quickmobile.ro la suma de 135 lei. Bateria externă de 900 mAh are două porturi USB, putând încărca două telefoane simultan şi eliminând scuza fetei că "mi-a murit bateria la telefon" atunci când nu răspunde cu orele. Designul e cochet, dimensiunile sunt reduse şi încărcarea se face rapid la 5V.

5. Ochelari VR HTC Vive pentru PC

HTC Vive VR

Atunci când colegul Alex a realizat un scurt hands on cu HTC Vive în urmă cu 2 săptămâni casca se găsea în România la preţuri pe la 5000 lei sau chiar mai mult. Acum o găsim la eMAG.ro la un preţ ceva mai rezonabil, de 4.504 lei. E drept că nu e pentru oricine această sumă, dar cei care vor să aibă vârful de lance în domeniul VR pot cumpăra cu încredere acest model.

Kit-ul de realitate virtuală vine absolut cu toate accesoriile de care aveţi nevoie şi oferă un câmp de vizualizare de până la 110 grade, pentru o imagine captivantă. Include pe lângă headset şi două controllere wireless cu feedback haptic şi trigger în doi paşi. Rezoluţia oferită este de 2160 x 1200 pixeli şi aveţi nevoie şi de un PC puternic cu o placă grafică de ultimă oră pentru a putea pune la treabă casca VR.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×