Sony Xperia L1: Design sidefat, perlat, ce... scârţâie

890 ori
<b>Sony Xperia L1: Design sidefat, perlat, ce... scârţâie</b>Sony Xperia L1 se menţine în zona entry level prin design pentru început, bazându-se mult pe policarbonat. Din start observăm felul în care spatele sau prinde lumina şi deşi telefonul este alb, expus la lumina pare să devină violet/mov dacă îl mişcăm prec

Sony Xperia L1 se menţine în zona entry level prin design pentru început, bazându-se mult pe policarbonat. Din start observăm felul în care spatele său prinde lumina şi deşi telefonul este alb, expus la lumina pare să devină violet/mov dacă îl mişcăm precum abţibildurile 3D.

Este destul de greu pentru un device de 5.5 inch, având o greutate de 180 de grame. Din fericire ţinut în mână şi utilizat mai mult de 10 minute nu îşi arată greutatea. Măsoară 8.7 mm în grosime, deci e mai gros decât un Huawei Nova Plus de 7.3 mm sau un Moto M de 7.9 mm. Am remarcat şi că sus şi lateral se cam văd îmbinările porţiunilor din plastic într-un mod nu chiar sexy.

Slot-urile sunt acoperite cu un capac uşor de scos, deci nu ne complicăm cu tray-uri care ne dau dăuna la unghii. Cumva acest design mă duce cu gândul la un Lumia. Muchiile ecranului au o grosime rezonabilă, nici prea-prea, nici foarte-foarte. E un telefon un pic cam lung pentru utilizarea uşoară cu o singură mână, dar m-am descurcat.

Butoanele oferă un feedback destul de bun, dar revenim la aspecte mai puţin plăcute precum faptul că telefonul scârţâie dacă îi apăsaţi ceva mai serios spatele. Remarc şi lipsa de rezistenţă la apă şi praf şi faptul că zona frontală e magnet de amprente. Rămânem cu marele plus că nu se simte ca o cărămidă de 180 de grame, cum zice hârtia.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×