Xiaomi Mi Note 2 primeşte o reducere excelentă prin TomTop.com; Iată ce trebuie să faci pentru a obţine acest discount

1.137 ori
<b>Xiaomi Mi Note 2 primeşte o reducere excelentă prin TomTop.com; Iată ce trebuie să faci pentru a obţine acest discount</b>Pentru că se poartă negrul, un elegant Xiaomi Mi Note 2 e o achiziţie bună pentru oricine vrea un smartphone puternic şi cu ecran generos. Se poate bate uşor şi cu un LG G6 prin prisma dotărilor şi designului si are mai nou un discount atractiv la TomTop.

Pentru că se poartă negrul, un elegant Xiaomi Mi Note 2 e o achiziţie bună pentru oricine vrea un smartphone puternic şi cu ecran generos. Se poate bate uşor şi cu un LG G6 prin prisma dotărilor şi designului si are mai nou un discount atractiv la TomTop.com. De obicei costă 389.99 dolari, dar noi am găsit o metodă să tăiem suma cu 23 de dolari.

E vorba despre un cod cupon, "CHINAGADGET", pe care îl aplicaţi şi suma de mai sus se transformă în 366.99 dolari. Pentru acest preţ primiţi un terminal cu ecran Full HD de 5.7 inch, puternicul procesor Snapdragon 821 şi 4 GB RAM. Are şi 64 GB stocare şi vine cu un spate din sticlă cu margini curbate, rama metalică şi panou uşor curbat şi în faţă.

Xiaomi Mi Note 2 primeşte o reducere excelentă prin TomTop.com; Iată ce trebuie să faci pentru a obţine acest discount

Nu e orice panou, ci un AMOLED luminos. Pentru captura foto şi video avem o cameră principală de 22.5 MP, iar în faţă una de 8 MP. Acesta este un telefon dual SIM cu suport 4G LTE şi are o baterie generoasă de 4.070 mAh la interior. În ciuda dotărilor bune, măsoară doar 7.7 mm în grosime şi cântăreşte 156 de grame, deloc rău pentru diagonală sa.

Are şi scanner de amprente integrat în butonul Home, iar de comandat îl puteți comanda de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×