Încă o fotografie spion cu Meizu Pro 7 apare online, prezentând ecranul secundar E Ink al terminalului

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.087 ori
<b>Încă o fotografie spion cu Meizu Pro 7 apare online, prezentând ecranul secundar E Ink al terminalului</b>În ultimele 2 săptămâni am început să vedem câteva scăpări şi pentru viitorul flagship Meizu, cunoscut drept Meizu Pro 7. Am luat contact cu ecranul său secundar E Ink din spate, integrat chiar sub camera duala. Astăzi peisajul e completat de o imagine..

În ultimele 2 săptămâni am început să vedem câteva scăpări şi pentru viitorul flagship Meizu, cunoscut drept Meizu Pro 7. Am luat contact cu ecranul său secundar E Ink din spate, integrat chiar sub camera duală. Astăzi peisajul e completat de o imagine în care respectivul ecran e pornit.

Meizu pare a se pregăti de o lansare a flagship-ului, la fix încât să concureze cu OnePlus 5 şi Nubia Z17 poate. Şi asta mai ales că vorbim despre modele cu camere duale. Nu e prima oară când vedem un terminal cu ecran secundar, dar de obicei acesta apare deasupra celui principal sau sub formă de muchie curbată. Eventual ocupa toată partea din spate, ca la YotaPhone.

Faptul că Meizu a optat pentru un panou E Ink în spate e inedit şi avem şi avantajul consumului redus pentru acea porţiune. Zvonurile afirmă că telefonul va debuta în iulie, cu procesor MediaTek Helio X30, unul dintre cele mai puternice chipset-uri ale momentului. Ar urma să aibă şi o versiune Plus, cu ecran mai mare şi care înlocuieşte X30 cu un Samsung Exynos 8890.

Recent Meizu Pro 7 a apărut şi în AnTuTu, cu un scor respectabil, aproape de ce oferă Galaxy S8 spre exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×