Unde și de la ce oră puteți urmări evenimentul de lansare al lui iPhone X

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.055 ori
<b>Unde și de la ce oră puteți urmări evenimentul de lansare al lui iPhone X</b>Astăzi este ziua cea mare, zi în care vom vedea la față iPhone-ul ce marchează aniversarea de 10 ani de la debutul primului telefon Apple pe piață. Este vorba despre iPhone X, telefon ce va sosi alături de modelele iPhone 8 și iPhone 8 Plus

Iată-ne în ziua de 12 septembrie 2017, ziua în care Apple va anunța un trio de noi smartphone-uri, o pereche de căști AirPods actualizate și poate și alte produse la fel de interesante. Cel mai inedit dispozitiv va fi bineînțeles iPhone-ul aniversar care a avut de-a lungul perioadei de leak-uri multe denumiri asociate, de la iPhone 8 inițial și până la iPhone Edition, urmând ca pe final să fie confirmat numele iPhone X.

Ca de fiecare dată și acest eveniment marca Apple va fi transmis live către doritori, articolul de față fiind unul de tip informativ din care aflați cum puteți urmări transmisiunea live și de la ce oră. În rândurile de mai jos aveți toate datele necesare și aflați totodată că există și posibilitatea de a vedea evenimentul folosind VLC Player și un cod dedicat pentru stream ce va apărea ulterior public și despre care vă vom anunța aici!

Când începe evenimentul?

Ei bine conferința este programată să înceapă la ora 20:00, ora României și de această dată îl vom vedea pe Tim Cook (CEO-ul Apple) urcând pe scena din cadrul sălii Steve Jobs Theater din noul campus al companiei americane. 

Cum îl pot urmări?

Există diferite modalități prin care puteți urmări evenimentul din această seară, dar trebuie știut că aveți nevoie de un device Apple sau de un computer Windows 10 pentru a viziona streaming-ul direct din sursa oficială. Metodele și link-urile aferente le găsiți mai jos:

  • De pe iPhone, iPad sau Mac (Safari) puteți accesa site-ul apple.com
  • Folosind un computer Windows 10 și browser-ul Microsoft Edge accesați pagina apple.com
  • De pe Apple TV (Gen2, Gen3, Gen4) prin intermediul canalului Apple Events
  • Prin intermediul VLC pe computer (descarcă de aici) sau smartphone Android (descarcă de aici)

Pentru a viziona stream-ul prin VLC va trebui să navigați la tab-ul "Media" și să selectați opțiunea "Open Network Stream" de unde veți adăuga url-ul pentru live stream ce va fi disponibil cu doar câteva momente înainte de startul evenimentului. Dacă vreți să fiți la curent cu noutățile pe care Apple le va prezenta în această seară, v-am pregătit și o sesiune de live blogging Mobilissimo pe care o găsiți aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×