Apple de abia a obţinut permisiunea primăriei din Cupertino pentru a ţine lansarea lui iPhone X la Steve Jobs Theater

1.522 ori
<b>Apple de abia a obţinut permisiunea primăriei din Cupertino pentru a ţine lansarea lui iPhone X la Steve Jobs Theater</b>Șansele ca evenimentul Apple din această seară să aibă loc în noul campus al companiei erau aparent unele destul de mici și asta pentru că abia azi gigantul din Cupertino a obținut permisiunea primăriei pentru desfășurarea acestei conferințe în sala

Pentru că trăim într-o lume a birocraţiei, nu putem lua decizii de capul nostru şi nu putem face nimic fără permisiunea autorităţilor. Acest lucru se aplică şi când eşti o companie de sute de miliarde de dolari aparent, iar Apple de abia a reuşit să obţină aprobarea de a organiza evenimentul de azi la Steve Jobs Theater.

Amfiteatrul se află pe terenul cu noul Apple Campus şi are un design spectaculos, pe bază de panouri din sticlă transparente. Marea noutate a evenimentului e că va inaguura practic structura uriaşă a Campusului la care se lucrează de câţiva ani. Anul trecut iPhone 7 debuta la Bill Graham Civic Auditorium în San Francisco, dar în acest an Apple joacă pe teren propriu.

Dacă angajaţii firmei din Cupertino s-au mutat la noul Apple Park încă din aprilie, lucrurile au fost neclare legate de lansarea lui iPhone X până pe ultima sută de metri. Apple a trimis invitaţiile la lansare pe 31 august, confirmând data de 12 septembrie şi locul show-ului, Steve Jobs Theater. Dacă ne uităm în arhivele primăriei din Cupertino, compania condusă de Tim Cook a aplicat pentru un permis de organizare de abia pe 8 august.

E vorba despre un document care le permite celor de la Apple să organizeze pe proprie răspundere un eveniment într-o clădire. Şi asta după inspecţii ale primăriei, în condiţiile în care lucrările nu erau 100% gata. Documentul a fost semnat de abia pe 1 septembrie, de către Albert Salvador, un oficial care se ocupă de urbanism în Cupertino. Se confirmă astfel că se respectă procedeele de prevenire a incendiilor şi clădirea era utilizabilă.

Cu toate acestea documentul menţionează că mai e de lucru la acea structură. Să sperăm că nu vom vedea sute de jurnalişti murdari de tencuială la lansarea lui iPhone X, cum s-ar fi întâmplat la o inaugurare de Mall din Bucureşti.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×