Huawei Nexus 6P primește actualizarea la Android 8.0 Oreo în România

2.414 ori
<b>Huawei Nexus 6P primește actualizarea la Android 8.0 Oreo în România</b>Astăzi utilizatorii terminalelor Nexus 6P au motiv de fericire și asta pentru că s-a dat startul actualizărilor la Android 8.0 Oreo, noul release pe care posesorii de modele Pixel îl au instalat de ceva vreme. Aflăm din partea unui cititor fidel faptul

Începând de astăzi utilizatorii de terminale Huawei Nexus 6P pot purcede la descărcarea și instalarea lui Android 8.0 Oreo pe al lor device, release ce este disponibil și în România via OTA. Despre acest fapt ne informează cititorul nostru Ionuț Cristian căruia îi mulțumim pe această cale și câteva detalii despre noutățile pe care Oreo le aduce pe acest terminal aveți în rândurile de mai jos!

Android Oreo Huawei Nexus 6P

Așa cum bine știți, Android Oreo nu este update-ul major pe care toată lumea îl aștepta, fiind mai degrabă un facelift pentru Nougat dacă îl putem numi astfel. Există totuși noutăți precum modul Picture in Picture ce ne permite rularea unei aplicații sub forma unei ferestre plutitoare pe ecran - modalitate prin care putem continua lucrul în alte aplicații.

E drept că unii producători precum LG ofereau asemenea funcții dinainte, dar faptul că opțiunea vine integrată direct de către Google în noul release este o veste bună. Mai punem pe listă și modificările aduse sistemului de notificări, schimbarea aplicației de setări și promisiunea unui boot mai rapid.

Pe Huawei Nexus 6P încă îl găsiți la vânzare pe plan local, fiind comercializat pentru aproximativ 2.500 lei (Compari.ro). Pentru cei interesați, recenzia telefonului este aici!

UPDATE: Avem confirmarea că actualizarea a sosit și pe un smartphone Nexus 6P cumpărat la liber de la Vodafone!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×