Vernee Apollo Lite va putea fi achiziționat pentru doar 99.99 dolari în perioada 31 octombrie - 9 noiembrie

1.305 ori
<b>Vernee Apollo Lite va putea fi achiziționat pentru doar 99.99 dolari în perioada 31 octombrie - 9 noiembrie</b>Vernee Apollo Lite este un smartphone foarte bine echilibrat din punct de vedere al raportului preț-specificații, dar o reducere masivă pentru achiziția acestui model nu strică deloc. Aflați că în perioada 31 octombrie - 9 noiembrie, veți putea cumpăra

Vernee Apollo Lite este un smartphone foarte interesant prin prisma raportului preț-specificații, model care în acest moment este comercializat de către retailerii chinezi la un preț de doar 179.99 dolari. Pentru că o reducere nu strică niciodată, aflați că în perioada 31 octombrie - 9 noiembrie, cei de la Vernee vor desfășura o campanie specială prin care telefonul de față va fi comercializat pentru suma de doar 99.99 dolari.

Vernee Apollo Lite

Astfel, în fiecare zi din intervalul mai sus menționat începând de la ora 12:00 (ora României), vom putea comanda acest handset de pe site-ul GearBest.com pentru numai 410 lei. Aparent, este vorba despre un stoc limitat de smartphone-uri, așa că se recomandă să fiți cu ochii ațintiți asupra retailer-ului chinez pentru a prinde fix momentul când se dă startul campaniei de vânzări flash. De asemenea, acest preț va fi afișat și de către site-ul iGogo.es în fiecare zi din perioada 31 octombrie - 9 noiembrie de la ora 11:00 (ora României).

În cazul în care nu veți reuși să puneți mâna pe un terminal la acest preț, tot din data de 31 octombrie cei de la Vernee vor oferi telefonul la un preț de 179.99 dolari (pentru primele 3000 unități). Vă amintim că Vernee Apollo Lite sosește cu un display Full HD de 5.5 inch, cu procesorul deca-core MediaTek Helio X20 și cu 4 GB memorie RAM. Primim un scanner de amprente, conectivitate 4G LTE și o cameră foto principală de 16 megapixeli.

Aflați mai multe detalii despre campanie de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×