Vernee Apollo X va fi disponibil la precomandă din 5 aprilie; vă puteți înregistra de pe acum pentru a primi un voucher de 40$ pentru achiziția telefonului!

917 ori
<b>Vernee Apollo X va fi disponibil la precomandă din 5 aprilie; vă puteți înregistra de pe acum pentru a primi un voucher de 40$ pentru achiziția telefonului!</b>Primul terminal din cele prezentate la MWC 2017 de către Vernee ce va fi lansat comercial în perioada următoare este nimeni altul decât Apollo X. Astăzi compania producătoare dă startul unei campanii de rezervare ce aduce doritorilor un voucher de 40$

Iată că primul smartphone dintre cele prezentate de Vernee la MWC 2017 ce va fi disponibil comercial, este nimeni altul decât Vernee Apollo X. Acest din urmă terminal urmează a fi oferit la precomandă din data de 5 aprilie, dar doritorii se pot înscrie acum prin intermediul unui program de rezervare ce aduce și un voucher de 40 dolari pentru achiziția ulterioară a handset-ului ce rulează Vernee OS (VOS).

Vernee Apollo X

După cum chiar CEO-ul companiei ne informa, prețul acestui smartphone nu va trece de pragul de 230 dolari. Așadar, pentru o asemenea sumă veți beneficia de un terminal echipat cu display SHARP IGZO de 5.5 inch și rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), de un procesor deca-core MediaTek Helio X20 la interior și de 4 GB memorie RAM pentru ca multitasking-ul să nu reprezinte o problemă în utilizare.

Vernee Apollo X

Pe lista de dotări avem inclusă și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor Sony IMX258 ce aduce funcția PDAF, bliț LED și suport pentru captură video 1080p. Primim o baterie de 3500 mAh la pachet cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă Vcharge 9V2A 18W, un scanner de amprente ce promite deblocarea în doar 0.1 secunde și un port USB Type-C ce oferă output pentru redare audio la calitate lossless.

Vernee Apollo X

Avem totuși și un jack audio aici, iar pentru cei pasionați de selfie-uri se oferă un senzor frontal de 5 megapixeli. Vă puteți înregistra pentru achiziția lui Vernee Apollo X de aici și beneficia astfel de voucher-ul de 40 dolari pe care îl veți putea folosi pentru cumpărarea telefonului!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×