Vernee Apollo Lite acum la un preț de doar 159.99 dolari; stocul este unul limitat!

1.205 ori
<b>Vernee Apollo Lite acum la un preț de doar 159.99 dolari; stocul este unul limitat!</b>Cei de la Vernee au astăzi pentru noi o ofertă foarte interesantă pentru smartphone-ul Apollo Lite, telefon cu dotări atractive și design arătos. Este vorba despre un preț de doar 159.99 dolari pentru acest handset, model care până în acest moment a fost

Această zi de 8 martie este una cum nu se poate mai interesantă pentru vânătorii de reduceri, asta pentru că avem parte de oferte foarte interesante. Una dintre ele vine din partea Vernee și GearBest, companii ce ne oferă posibilitatea de a achiziționa smartphone-ul Apollo Lite pentru suma de numai 159.99 dolari, fiind vorba în cazul de față despre o reducere generoasă de 90 dolari aplicată prețului standard.

Vernee Apollo Lite

După cum ați aflat probabil din recenzia noastră, Vernee Apollo Lite este un smartphone ce impresionează prin performanța foarte bună, prin pachetul hardware de calitate, prin încărcarea rapidă, dar și prin UI-ul stock fără bloatware. Mai adăugăm pe listă și construcția solidă, volumul ridicat și seflie-urile bunicele în zona de puncte forte.

Vernee Apollo Lite

Vernee Apollo Lite pune la bătaie un display Full HD de 5.5 inch, un procesor deca-core MediaTek Helio X20 și un chip de 4 GB memorie RAM. Avem și scanner de amprente, port USB Type-C și o cameră foto principală Samsung S5K3P3 de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0 și bliț LED.

Vernee Apollo Lite

Telefonul oferă slot dual-SIM, conectivitate 4G LTE și protecție Gorilla Glass 3 pentru ecranul de 5.5 inch. Îl puteți achiziționa doar astăzi de pe GearBest.com la suma de doar 159.99 dolari - stocul fiind limitat! Ca de fiecare dată vă amintim că achiziția de produse din China necesită și plata de taxe vamale odată cu sosirea pachetului în țară! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×