"Cu cine seamănă ăla micu'?" Cu mama sa conform lui Face ID... destul cât să deblocheze iPhone X (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.429 ori
<b>"Cu cine seamănă ăla micu'?" Cu mama sa conform lui Face ID... destul cât să deblocheze iPhone X (Video)</b>Face ID începe să se cam facă de râs, pentru că deja a fost fentat atât de frați gemeni, cât şi de nişte băieţi temerari cu proteze faciale complexe. E de ajuns să afli în ce puncte se "ancorează" acea scanare facială pentru a imita construcţia nazală..

Face ID începe să se cam facă de râs, pentru că deja a fost fentat atât de frați gemeni, cât şi de nişte băieţi temerari cu proteze faciale complexe. E de ajuns să afli în ce puncte se "ancorează" acea scanare facială pentru a imita construcţia nazală, arcadele şi fruntea şi să poţi păcăli sistemul. Fără astfel de efecte speciale ne ajută genetica. Un băiat de 10 ani seamănă atât de mult cu mama sa încât a reuşit să îi deblocheze telefonul.

Se întâmplă des ca băieţii să semene cu mamele lor, iar fetele cu taţii, dar totuşi nici chiar atât de bine încât să păcălească vajnicul Face ID. Clipul de mai jos e cea mai bună dovadă că sistemul TrueDepth de la Apple poate fi păcălit. Pe lângă faptul că este un clip simpatic, fără hatereală şi fără jubilare că a eşuat sistemul Apple, nu pot să nu îmi pun câteva întrebări.

Dacă de fapt sistemul a văzut faţa mamei la un unghi extrem de larg, ea fiind totuşi aproape de cel mic? Pe de altă parte mama se îndepărtează de copil înainte de test, iar cel mic nu pare să încline handsetul, deci tind să cred că e reală povestea. Pe viitor o să se rezolve astfel clasicele dispute între părinţi legat de "cu cine seamănă ăla micu', cu mama sau tată?".

Mai trist ar fi să îţi deblocheze Face ID poştaşul sau vecinul telefonul blocat cu faţa celui mic..

PS: Mi se pare mie sau băiatul din clip face un "FIFA Celebration la final?" :)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×