Battle Bay Review (iPhone 7): Rovio ştie să facă şi altceva decât Angry Birds, un World of Tanks acvatic

1.084 ori
<b>Battle Bay Review (iPhone 7): Rovio ştie să facă şi altceva decât Angry Birds, un World of Tanks acvatic</b>Încă de când s-a lansat Battle Bay în luna mai am recunoscut o similaritate cu World of Tanks, doar că de această dată ne duelam acvatic. Titlul e gratuit, vine de la Rovio, creatorul Angry Birds şi l-am testat pe iPhone 7.

Încă de când s-a lansat Battle Bay în luna mai am recunoscut o similaritate cu World of Tanks, doar că de această dată ne duelam acvatic. Titlul e gratuit, vine de la Rovio, creatorul Angry Birds şi l-am testat pe iPhone 7. Dacă ne-a plăcut aflaţi mai jos.

Ne duelăm în medii destul de limitate, pe hărţi cam mici şi bătăliile sunt de tip 5 versus 5. În mod interesant am întâlnit şi mulţi gameri romani în aceste lupte. Vom folosi un thumbstick virtual în stânga ecranului pentru a ghida nava şi unul în dreapta pentru a ţinti. Putem schimba arma şi folosi rachete, mine, snipere, mortare şi zeci de alte arme deblocabile.

Avem şi scuturi, arme electrice tesla şi o multitudine de abilităţi pe care le deblocăm. Evident navele pot fi actualizate/modernizate şi împărţite pe categorii. Unele vor servi ca "tank" şi pariază pe defensivă, altele mizează pe viteza şi hartuirea navelor masive. Spre deosebire de World of Tanks aici avem viaţă destul de generoasă şi trebuie să tragem de multe ori într-un inamic până să îl distrugem.

Review joc Battle Bay, prezentat pe iPhone 7

Grafica arată binişor spre foarte bine, amintind de acel stil vizual care ne-a lăsat cu gura căscată când Rovio a scos Angry Birds Space cu ceva vreme în urmă. E o abordare cartoonish a la Blitz Brigade totuşi, deci nu vă aşteptaţi la cuirasate realiste, ci la vaporaşe blindate haioase. Totul e pastelat, colorat şi exploziile sunt copilăroase cam ca la Worms.

Trebuie să aveţi mare grijă la raza de explozie şi acoperire a unor arme şi să vă coordonaţi bine cu colegii de echipă. Avem şi chat şi alianţe, iar jocul se axează pe multiplayer exclusiv. Avem şi membri de echipaj de antrenat, upgrade-uri cu timere şi resurse de cheltuit, dar nu vom duce lipsă de lucruri de făcut între bătălii. Cu toate acestea simt că s-ar fi putut face mai mult cu acest joc şi mi se pare că hărţile sunt prea similare şi prea mici. Îi acordăm nota de 8 din 10 şi îl găsiţi aici pentru Android, sau aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui iPhone 7 îl puteți afla de pe eMAG.ro.

Review joc Battle Bay, prezentat pe iPhone 7

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×