Vivo NEX Dual Display: Design polarizant cu siguranţă, în special inelul din spate

826 ori
<b>Vivo NEX Dual Display: Design polarizant cu siguranţă, în special inelul din spate</b>Vivo NEX Dual Display este definit de cele două ecrane de la bord, dar pe lângă utilitate, asta îi aduce şi extra fragilitate. Acum trebuie să fim de două ori mai precauţi să nu spargem un ecran, pentru că avem şi unul în spate. Mă gândesc că urcă şi..

Vivo NEX Dual Display este definit de cele două ecrane de la bord, dar pe lângă utilitate, asta îi aduce şi extra fragilitate. Acum trebuie să fim de două ori mai precauţi să nu spargem un ecran, pentru că avem şi unul în spate. Mă gândesc că urcă şi costurile de reparaţie...

Terminalul măsoară 8.1 mm în grosime şi cântăreşte 199 de grame, destul de mult dacă te gândeşti că Galaxy S10+ are o diagonală similară şi e cu 25 de grame mai uşor. Acesta e clar un telefon neconvenţional, fie şi numai prin inelul camerei din spate. El intră cu jumătatea de jos şi peste ecran, ceea ce ar putea nemulţumi ceva lume.

Te obişnuieşti totuşi cu această abordare şi o accepţi ca un soi de breton. Ecranul frontal are muchiile pe cât mai subţiri posibil şi e destul de arătos si imersiv prin prisma acestei abordări. Telefonul are o ramă metalică solidă (din aluminiu) şi din păcate e un pic cam alunecos. Spatele atrage foarte multe amprente şi grăsime şi nici nu poţi să îi pui o husă, pentru că acoperi ecranul.

O husă bumper ajuta totuşi la aderenţă. Ce îmi place e soluţia de compromis găsită de Vivo aici şi anume să facă acel inel transparent dacă tot "încalecă" ecranul din spate. Pe de altă parte distorsionarea imaginii pe care o prinde acel inel te poate distrage de la experienţa foto şi de la utilizarea ecranului secundar.

Trecerea între ecrane se face rezonabil de comod şi comode sunt şi butoanele, care au răspuns OK la apăsare. Încă odată, un design polarizant.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×