Xiaomi Mi A2 Lite: Design învechit, dar măcar e comod telefonul

597 ori
<b>Xiaomi Mi A2 Lite: Design învechit, dar măcar e comod telefonul</b>Am depăşit de ceva vreme trendul telefoanelor cu corp unibody metalic, dar unii producători încă mai vin cu aşa ceva în zona handset-urilor cu preţ sub 1000 de lei. Xiaomi Mi A2 Lite intra în această categorie şi adoptă acel design clasic acum 2-3 ani..

Am depăşit de ceva vreme trendul telefoanelor cu corp unibody metalic, dar unii producători încă mai vin cu aşa ceva în zona handset-urilor cu preţ sub 1000 de lei. Xiaomi Mi A2 Lite intra în această categorie şi adoptă acel design clasic acum 2-3 ani cu corp unibody metalic şi 2 capace din plastic în spate, pentru antene.

Măsoară 8.8 mm şi este greuţ, la 178 de grame, mai ales la o diagonală de 5.84 inch. Aderenta este totuşi bună şi telefonul este comod şi uşor de utilizat cu o singură mână. Are construcţie destul de solidă şi butoanele răspund OK la comenzi. Spatele se pătează destul de uşor cu grăsime sau amprente. Handsetul vine pe negru, albastru sau auriu şi bretonul sau mi se pare urâţel, deşi e destul de mic.

Designul este învechit trebuie spus asta, dar telefonul rămâne comod. Camera nu iese excesiv în relief, dar muchiile ecranului sunt groase pentru 2018 şi 2019. Nu este un device memorabil că look, cu siguranţă.

 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×