Xiaomi Mi Mix 3: Design original, experimental, glisarea nu convinge

896 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 3: Design original, experimental, glisarea nu convinge</b>Xiaomi Mi Mix 3 este răspunsul dat de Xiaomi pentru Oppo Find X şi pentru Huawei Honor Magic 2: slider-ul selfie. Continua obsesia de screen to body raţio uriaş avuta mereu de Xiaomi. De altfel întreaga gamă Mi Mix a avut 2 simboluri: ecranul cu muchii..

Xiaomi Mi Mix 3 este răspunsul dat de Xiaomi pentru Oppo Find X şi pentru Huawei Honor Magic 2: slider-ul selfie. Continuă obsesia de screen to body ratio uriaş avută mereu de Xiaomi. De altfel întreaga gamă Mi Mix a avut 2 deziderate: ecranul cu muchii cât mai înguste şi spatele din ceramică. Dacă primele 3 versiuni de Mi Mix (am inclus şi 2S aici) au făcut tot posibilul să mute camera selfie oriunde numai să nu ocupe loc, Mi Mix 3 aruncă prosopul şi exilează camera de tot din zona frontală.

O mută pe un panou glisant în spatele telefonului. Glisarea se face în sus, dezvăluind cele două camere selfie şi utilizatorul e cel care împinge acea porţiune, nu avem motoraş ca la Oppo Find X. Dacă ai mâna prea uscată poţi uita de glisare uşoară cu o singură mână, deoarece degetele alunecă pe display.

Xiaomi Mi Mix 3

Telefonul este şi mare, masiv şi greoi, Cântăreşte 218 grame, iar mecanismul de slide mi se pare primitiv, nu dă senzaţia de premium. Fragil nu ar fi, dovadă fiind cele 300.000 de glisări realizate în testele de laborator.

Ca orice telefon mare şi greu, e comod în landscape, când te uiţi la filme. Spatele de ceramică e arătos, dar se umple rapid de amprente şi alte urme. Aderența e OK aş spune, iar gestul de glisare provoacă dependență, înlocuind pasiunea pentru fidget spinner. Butoanele răspund OK la comenzi, iar talia de 8.5 mm este rezonabilă, în vreme ce rama metalică asigura un pachet solid şi care nu cedează la îndoiri cum făcea Oppo Find X.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×