Xiaomi Mi Mix 2S: Design de provenienţă franceză, ceramic, lucios

671 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 2S: Design de provenienţă franceză, ceramic, lucios</b>Seria Mi Mix a fost mai mereu definită de două lucruri: spatele din ceramică şi ecranul edge to edge. Xiaomi Mi Mix 2S nu se abate de la reţetă şi vine cu un spate ceramic, care pe cât de arătos şi "oglinda" e, pe atât de mult atrage amprente şi grăsime

Seria Mi Mix a fost mai mereu definită de două lucruri: spatele din ceramică şi ecranul edge to edge. Xiaomi Mi Mix 2S nu se abate de la reţetă şi vine cu un spate ceramic, care pe cât de arătos şi "oglindă" e, pe atât de mult atrage amprente şi grăsime, ba chiar şi scame în jurul camerei.

Husa ar fi obligatorie, dacă nu ar fi aşa arătos. Vine pe negru sau alb, măsoară 8.1 mm în grosime şi cântăreşte 189 de grame. Aderenţa este OK, deşi am auzit plângeri de la câţiva oameni că ar fi alunecos. Mie mi s-a părut destul de OK la acest capitol, ca şi la cel de utilizare cu o singură mână. Toate degetele au ajuns unde trebuie pe ecran. Muchiile ecranului sunt foarte înguste, dar tot avem o "bărbie". Nu sunt mare fan al amplasării camerei selfie. 

Există şi o rama din aluminiu care ţine totul închegat. Avem şi un inel elegant în jurul camerei, dacă sunteţi pasionaţi de micile detalii. Xiaomi Mi Mix 2S este un telefon cu un look şi un feeling premium, arătos, cu butoane comode, dar noroc că avem husa la pachet, pentru că e mare magnet de amprente şi grăsime.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×