Xiaomi Redmi Note 7: Design generic, văzut la Huawei şi în "episodul trecut"

1.323 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 7: Design generic, văzut la Huawei şi în "episodul trecut"</b>Xiaomi Redmi Note 7 e un telefon pe care l-am mai văzut şi la alţi producători. Aduce cu Honor 8, Huawei P20 Lite şi alte vreo 8 telefoane. De la Oppo, Vivo, Huawei, cine vreţi voi. Măsoară 8.1 mm în talie şi cântăreşte 186 de grame, dar se simte un pic..

Xiaomi Redmi Note 7 e un telefon pe care l-am mai văzut şi la alţi producători. Aduce cu Honor 8, Huawei P20 Lite şi alte vreo 8 telefoane. De la Oppo, Vivo, Huawei, cine vreţi voi. Măsoară 8.1 mm în talie şi cântăreşte 186 de grame, dar se simte un pic greu în mână.

Video-review Xiaomi Redmi Note 7, secțiunea design

Are breton picătură în zona de sus a ecranului şi vine pe negru, albastru sau auriu. Construcţia e solidă şi implică un spate din sticlă, faţada din sticlă şi o rama din plastic. Butoanele sunt comode şi au răspuns bine la apăsările mele, iar aderenţa a fost OK. Un telefon rezonabil de utilizat şi cu o singură mână aş zice. Din ce am înţeles Xiaomi se laudă că a pus un extra strat de Gorilla în faţă şi spate pentru extra protecţie. Poate e doar un mit urban...

Cert e că telefonul e solid, bine construit şi nu e alunecos. Spatele atrage ceva amprente, dar din fericire avem şi o husă la pachet. Până la urmă e un design OK, dar totuşi generic...  Nu strica rezistența la apă, dar la acest preţ nu ne lăcomim.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×