Xiaomi Mi Note 3 are parte de încă o scăpare, sub formă de ambalaj şi specificaţii; Vine cu procesor Snapdragon 660

2.001 ori
<b>Xiaomi Mi Note 3 are parte de încă o scăpare, sub formă de ambalaj şi specificaţii; Vine cu procesor Snapdragon 660</b>Încă o scăpare pentru phablet-ul Xiaomi Mi Note 3 sosește astăzi, leak ce ne prezintă ambalajele de retail în care telefonul va sosi și totodată un teaser cu o vedetă asiatică ce ține smartphone-ul în mână. Vă amintim că acest handset se lansează pe

Vineri aflam pentru prima oară că ni se pregăteşte un telefon Xiaomi Mi Note 3 şi acum avem ocazia de a descoperi noi detalii despre terminal. Vedem imagini cu ambalajul său, un nou teaser cu acea vedetă din China şi avem şi o listă de specificaţii.

Xiaomi Mi Note 3

Vă reamintesc că Mi Note 3 va debuta împreună cu Mi MIX 2 în data de 11 septembrie. Terminalul scade diagonala lui Mi Note 2 de la 5.7 inch la 5.5 inch şi nu putem garanta că ecranul va fi curbat pe margini, acest aspect neaparând în scăpări. La bord avem un procesor Snapdragon 660, 6 GB RAM şi 64 şi 128 GB stocare. Nu apare vreun slot microSD pe lista de dotări, dar ştim că bateria va fi de 3500 mAh, ceea ce pare puţin faţă de predecesorul ce sărea de 4000 mAh.

Xiaomi Mi Note 3

Mai avem şi suport Quick Charge 4.0, o cameră duală în spate, probabil aceeaşi configuraţie ca pe Mi 6. Asta înseamnă doi senzori de 12 MP, în combinaţia wide angle + telephoto. Pentru selfie-uri primim o cameră de 16 megapixeli. În ce priveşte design-ul, terminalul va avea un corp din sticlă şi metal, cu panou din sticlă în faţă şi spate şi o ramă din aluminiu între.

O parte dintre aceste dotări sunt confirmate şi de ambalajul terminalului. Se va renunţa la jack-ul audio, în favoarea portului USB Type-C şi sunt şanse mari să primim un adaptor USB Type-C to 3.5 mm la pachet. Rămâne acum doar să aflăm preţul noului venit, dar asta abia luni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×