5 lucruri pe care e posibil să le vedem la lansarea lui iPad Mini 2 + iPad 5 și 5 lucruri aproape imposibile (Editorial)

Autor:  | Publicat în:  Editorial 1.438 ori
<b>5 lucruri pe care e posibil să le vedem la lansarea lui iPad Mini 2 + iPad 5 și 5 lucruri aproape imposibile (Editorial)</b>Avem treabă pe 22 octombrie, adică marți, adică ziua în care Apple ne pregătește un nou eveniment. Nu mai este un mister pentru nimeni că aproape a trecut anul 2013 și nu am avut vreun nou iPad prezentat de Apple, deci ar fi momentul pentru o...

Avem treabă pe 22 octombrie, adică marți, adică ziua în care Apple ne pregătește un nou eveniment. Nu mai este un mister pentru nimeni că aproape a trecut anul 2013 și nu am avut vreun nou iPad prezentat de Apple, deci ar fi momentul pentru o lansare. Ce bănuim că se va lansa marți, ce nu se poate lansa și ce am dori să vedem în acea zi, aflați în rândurile următoare.


Iată cele 5 aspecte de care suntem destul de siguri în acest moment:

1) Apple iPad 5 și iPad Mini 2 există, dar e posibil ca doar iPad 5 să fie gata pentru marele debut, deoarece prea multe zvonuri afirmă că firma din Cupertino nu ar fi gata să facă față unei cereri prea mari pentru noul Mini. După părerea mea le vom vedea pe ambele prezentate marți, dar lansarea lui iPad Mini ar putea fi amânată pentru sărbătorile de iarnă, sau cine știe, pentru Black Friday.

2) iPad 5 va arăta ca un iPad Mini mai mare. Ar fi bizar să nu fie așa, de vreme ce 99.99% din toate scăpările de pe web implica panouri, componente și carcase care indică un astfel de design. E o mișcare logică și având în vedere aprecierile primite de designul lui iPad Mini, ar fi momentul trecerii la această abordare.

3) iPad 5 și iPad Mini vor integra scannere de amprente și vor adopta culorile lui iPhone 5s. E vorba aici despre carcase auriu șampanie și senzorul Touch ID, care mai mult ca sigur că își vor face apariția în portofoliul Apple și în zona iPad. Touch ID este văzut ca o funcție apreciată de public, deși nu și-a dovedit încă pe deplin utilitatea. în plus a fost deja făcut experimentul cu senzorul de pe iPhone 5s potrivit peste gaura butonului Home de pe iPad 5 și se potrivește la fix.

4) iPad 5 va adopta un CPU Apple A7 sau A7x, iar iPad Mini 2 va fi și el upgradat. E clar că vom primi o actualizare de CPU pe iPad 5, un salt al camerei, poate la 8 MP și eventual mai mult RAM și un super GPU pentru a uimi gamerii. iPad Mini 2 are nevoie de un GPU mai puternic pentru a pune în mișcare pixelii mai numeroși ai ecranului Retina și nu ar strica și 1 GB RAM și un CPU solid, poate un A6x, dacă nu un A7. Camera poate rămâne neschimbată din partea și bateria de anul trecut era excelentă.

5) Accesorii, accesorii și iar accesorii. Apple nu ratează ocazia să ne ia ochii cu accesorii și mă aștept la carcase fistichii, carcase cu baterii externe, încărcare wireless, tastaturi încorporate și cine știe ce alte funcții inedite și mecanisme magnetice. Logitech și Microsoft au repurtat câteva victorii în această zonă în ultimul an și ar fi păcat că Apple să rămână în urmă.

și iată și 5 lucruri aproape imposibile legate de evenimentul de marți:

1) iPad 5 cu ecran 4K. Apple e cunoscută pentru surprizele sale și dacă ar fi să fim cinici, am spune că e bizar să lansezi a treia tabletă de 9.7 inch la rând cu aceeași rezoluție Retina. Să fi venit momentul lui 4K?

2) iPad Maxi e aici! Cum ar fi ca acest eveniment să fie dedicat lui iPad Maxi de 12 inch și iPad 5, iar iPad Mini 2 să fie amânat pentru 2014? Analiștii sunt de părere că viitorul Apple va merge pe cartea lui iPad, un iPad de mari dimensiuni ce va înlocui MacBook-ul, cu ajutorul unui tandem dintre o tastatură accesoriu și softuri de productivitate.

3) Un phablet Apple. știu că pentru asta trebuie să așteptăm 2014 sau chiar 2015, dar cum ar suna un iNote de 5.5 inch cu un super stylus unic Apple sau cine știe ce găselnița unică și nemaivăzută? șansele sunt minuscule, evident...

4) iPad cu ecran 3D. încă o posibilitate foarte scăzută, dar Apple e oricând gata să ne uimească. Secretul aici ar fi ca ecranul să fie 3D, dar cu o tehnologie care să nu streseze prea rău ochii utilizatorilor și care să nu implice ochelari speciali. șanse foarte, foarte mici.

5) Evenimentul nici măcar nu e despre iPad 5 și iPad Mini 2, e despre iWatch și Apple iTV HD, televizorul companiei din Cupertino. De 2 ani se vorbește despre un televizor Apple și despre un ceas cam de jumătate de an. Nu avem nici măcar o singură piuliță ajunsă pe web legată de aceste produse și totuși... o bombă de acest gen într-un astfel de eveniment ar face acțiunile Apple să explodeze peste noapte.

Cu fantasme și cu realități, cam acestea sunt așteptările pentru seara de marți. Ne veți găsi la posturi, relatând pe baza surselor de la eveniment și analizând noile produse Apple. Sunt sigur că vom vedea și un nou iMac, MacBook, poate și iPod... Voi ce ați dori să vedeți și ce așteptări aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×