Nokia Lumia 1520 apare Într-o nouă randare pentru presă; de data aceasta În varianta de culoare cyan

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.367 ori
<b>Nokia Lumia 1520 apare Într-o nouă randare pentru presă; de data aceasta În varianta de culoare cyan</b>Se pare că acum, când au mai rămas doar câteva zile până în momentul în care Nokia Lumia 1520 va fi lansat oficial pe 22 octombrie, încep să apară din ce în ce mai multe fotografii pe internet. O nouă imagine cu device-ul și-a făcut...

Se pare că acum, când au mai rămas doar câteva zile până în momentul în care Nokia Lumia 1520 va fi lansat oficial pe 22 octombrie, încep să apară din ce în ce mai multe fotografii pe internet. O nouă imagine cu device-ul și-a făcut apariția, de data aceasta el fiind prezentat în varianta de culoare cyan, spre deosebire de cea precedentă când am putut observa phablet-ul pe culoare roșie. Imaginea a fost distribuită prin intermediul unei postări de pe contul de twitter @Moroleaks.

De asemenea, odată cu acest terminal o să avem la dispoziție și o nouăfuncție. Este vorba despre Glance Background, o aplicație concept despre care s-a vorbit pe site-ul Nokia Conversations. Managerul deproduse Nokia, Martin Jansky afirmă că dorește să ofere utilizatorilor posibilitatea de a-și personaliza terminalele WP, iar o aplicație de genul acesta este mai mult decât binevenită. Folosind o tehnologie care să nu afecteze display-ul și nici să scadă durata de viață a bateriei a fost posibilă crearea unei astfel de aplicații.

Din informațiile pe care le avem până în acest moment, noul Nokia Lumia 1520 va veni cu un display Full HD de 6 inch, un procesor quad-core Snapdragon, o baterie de 3390 mAh și nu în ultimul rând o cameră foto al cărui senzor este de 20 megapixeli. Lumia 1520 va fi prezentat oficial pe 22 octombrie la Abu Dhabi în cadrul unui eveniment în care vom vedea și alte device-uri marca Nokia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×